29. kolo
11.05.2016 18:15 CET
2 : 0
(1:0)
Stadión:
Ďolíček, Praha

Reportáž

Bohemians Praha 1905 - FK Mladá Boleslav 2:0

Mladá Boleslav nezvládla zápas na Bohemce a Spartě dala definitivně jistotu druhého místa. Svěřenci Karla Jarolíma zároveň porážkou 0:2 vyklidili i třetí místo, kam se kolo před koncem posunul Liberec. Výhru Klokanů zařídili Lulić a Acosta.

Že Mladou Boleslav nečeká v Ďolíčku jednoduchá práce se vědělo. Neuspěli tady Sparta ani Slavia a sílu Klokanů na vlastním hřišti pocítila i ona.

Utkání začalo v dobrém tempu, nicméně na velkou gólovou příležitost se poměrně dlouho čekalo. Až ve 29.minutě rozjásal domácí fanoušky Mosquera, který dokonce vsítil gól, ale sudí ho po chvíli váhání neuznal.To domácí rozhodně od další ofenzívy neodradilo a ve 38.minutě už bylo vše podle regulí. Kombinace Klokanů sice v počátku akce zaskřípala, nicméně k balónu se i tak dostal Karlo Lulić a přesnou střelou poslal domácí do vedení.

Ve druhém poločase byl blízko vyrovnání záložník Ščuk a Zlámal musel vyrážet na rohový kop. Následně si vytvářely šance oba týmy, nejprve hlavičkoval před Zlámalem Takács a na druhé straně musel odhlavičkovávat z brankové čáry Jánoš. Rovněž Mladá Boleslav se dočkala neuznaného gólu , ale co více, za další dvě minuty inkasovala. Rafael Acosta dostal dlouhý balón a proti Divišovi nezaváhal! Euforie fanoušků v ochozech tradičního Ďolíčku neznala meze. Mladá Boleslav Klokany následně přitlačila, ale na sto procent hrající soupeř jí kontaktní gól nedovolil. Bohemka se doma rozloučila parádním způsobem, pohárového aspiranta z Boleslavi skolila výsledkem 2:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele