1. kolo
26.07.2015 17:00 CET
0 : 1
(0:1)
Stadión:
Ďolíček, Praha

Reportáž

Fastav vyloupil Ďolíček a návrat do SL oslavil výhrou

Fotbalisté Fastavu Zlín si lepší návrat mezi českou elitu představovat ani nemohli. Na půdě houževnatých Bohemians 1905 dokázali zvítězit 1:0, díky jediné brance Lukáše Pazdery. Favoritem byla domácí Bohemka, ale Fastav předvedl nebojácný výkon a nakonec zaslouženě vyhrál.

Klokani ohrozili soupeřovu branku už po pěti minutách hry, po dlouhém Zlámalově nákopu se dostal k míči Hašek, jenomže netrefil zařízení. O chvíli později zakončoval z volného přímého kopu velezkušený Čížek, ale golman Holý ani tentokrát neinkasoval. První půlhodina rozhodně patřila domácím, Čížek ještě jednou zkusil střelecké štěstí, ale ani v tomto případě nebyl úspěšný. Aktivitu Klokanů utnula vůbec první šance Fastavu a hned z toho byla vedoucí trefa. Lukáš Pazdera si naběhl do vápna na přízemní centr, míč trefil neomylně a Ševci vedli v Ďolíčku 1:0. Opařená Bohemka se dlouho nemohla vzpamatovat a ještě ke konci prvního poločasu mohla jednou inkasovat. Po Korešově centru se dvakrát v zakončení ocitl Železník, ale Zlámal ukázal své zkušenosti a kvality a šanci zneškodnil.

Fastav se přesvědčil, že se není nutno Klokanů obávat a druhý poločas začal rovněž aktivně. Zlámal před Kopečným dobře zasáhl a na druhé straně zase před Čížkem zasáhl Holý. Po hodině hry napřáhl Jirásek, ale Holý nemusel zasahovat.

Útočná fáze Klokanům vázla, obrana Fastavu veškeré snažení soupeře eliminovala a pokud přeci jenom povolila, zasáhl Holý. V 86.minutě zakončoval asi nejpohlednější akci zápasu Mikuš, ale Holý byl opět na místě. Do snah domácích se následně vloudila velká křeč a Bohemce koneckonců nepomohlo ani nastavení. Ševci nejtěsnější vedení uhájili a svůj návrat do české nejvyšší soutěže odstartovali vítězstvím.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

ŠEVCI !!!! 1:2 !!!

Reagovat
Joe.Cole

ŠEVCI !!!! 0:0 !!!

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
eL

2:0

Reagovat
vanGomm

Tip X.

Reagovat
smazaný uživatel

Tip 10. under 2,5.

Reagovat
smazaný uživatel

1:3 - jinak bych doplnil, že první ligu ve zlínském dresu okusili i Dostál, Pazdera a Malý

Reagovat
Sotuen

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
eL

Kašpaři....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ryzskej

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele