22. kolo
19.03.2016 15:00 CET
2 : 0
(0:0)
Stadión:
Ďolíček, Praha

Reportáž

Bohemians Praha 1905 - 1. FC Slovácko 2:0

Klokani si v domácím Ďolíčku doskákali pro tři body, když nad Slováckem vyzráli zejména v proměňování šancí. Vše podstatné se událo až ve druhém poločase, kdy nejprve otevřel skóre Michal Hubínek a krátce po něm Jhon Mosquera.

Do první slibné příležitosti se dostali domácí fotbalisté, ale Krch v klíčový moment nedokázal ideálně zpracovat balón. Vzápěti dali o sobě vědět i hosté, Sadílek dokonce orazítkoval brankovou konstrukci a s dalším nebezpečím si poradil Zlámal. Další minuty zápasu patřily spíše bojovnosti a nasazení a až ve 34.minutě znovu zahrozili hosté ale ani Valenta na zadní tyči Zlámala nepřekonal.

Skóre se poprvé měnilo až po hodině hry. Michal Hubínek vybojoval balón a sám s ním postupoval až k šestnáctce, kde se rozhodl placírkou zakončit. Byla to správná volba, míč si i s pomocí tyče našel cestu do sítě a Klokani vedli 1:0. Slovácko mohlo okamžitě odpovědět, ale fantasticky se zaskvěl Zlámal, který zblízka vyrazil Biolkovo zakončení na břevno! To byla pro hosty velká škoda, neboť z další akce inkasovali rozhodující druhý gól. Schick vyhrál ve středu hřiště hlavičku, kterou okamžitě posunul do úniku Jhona Mosqueru a ten z úhlu prostřelil Heču podruhé - 2:0 pro Bohemians. Navíc domácí byli při chuti a za chvíli těsně minul branku Acosta.

Slovácko se v Ďolíčku trápilo v koncovce a i když se vypracovalo několik velmi dobrých příležitostí, Zlámala překonat nedokázalo. Ještě v závěrečné pětiminutovce mohly vsítit branku obě strany, ovšem konečný výsledek 2:0 se už nezměnil.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
vanGomm

Tip 1.

Reagovat
smazaný uživatel

1:1 0

Reagovat
10FKK

Reagovat
smazaný uživatel

jednou je už porazit musíme - tip 1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele