26. kolo
23.04.2016 17:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Baník Ostrava - Slovan Liberec 0:2

Slovan Liberec dokázal zvítězit v Ostravě a pojistil si čtvrté místo před Slavií. Hosté šli do vedení zásluhou Sýkory a ve druhém poločase krásným přímým kopem pečetil výsledek Bakoš. Baník si v zápase příliš šancí nevytvořil.

Souboj Baníku s Libercem byl pikantní pro Vlastimila Petrželu, jeho svěřenci dokázali zvítězit dvakrát v řadě, ale potvrdit to proti pohárovému aspirantovi to bylo složité.

Liberec začal naplňovat roli favorita ve 12.minutě, kdy předvedl rychlou akci a poněkud šťastnou koncovku. Přihrávku napříč pokutovým územím dopravil se štěstím do sítě Jan Sýkora, přičemž brankáři Šromovi nasadil jesličky. Liberec měl mírněji navch, ale o nějaké velké převaze nemohla být řeč. Tím spíše, že po půlhodině hry mohlo být srovnáno. Matěj Helešic se dostal do blízkosti Koubka, jenomže svůj pokus poslal trestuhodně nad.

Po změně stran byl obraz hry totožný, Liberec měl převahu ale žádné větši šance si nevytvářel. Až v 58.minutě vstřelil klíčový druhý gól Marek Bakoš. Zkušený forvard se postavil k volnému přímému kopu a krásnou střelou překonal Šroma. Dvougólový náskok už Liberec v pohodě hlídal a Baník k ničemu nepouštěl. Mladý kádr domácích to měl s Libercem těžké a nakonec se mu nepodařilo ani snížit. Slovan si díky výhře 2:0 upevnil čtvrté místo, Baník samozřejmě zůstává poslední.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
pawelFCB

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
vanGomm

Ostravě už nejde o nic a podobně je na tom i Liberec,takže by mohly padat góly.Tip min.3 góly.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele