3. kolo
08.08.2015 20:15 CET
2 : 2
(2:1)

Reportáž

Baník Ostrava - FK Mladá Boleslav 2:2

První zápas Baníku Ostrava v novém domácím prostředí vítkovického stadionu skončil remízou 2:2. Zápas nabídl spoustu zajímavých okamžiků, včetně dvou krásných branek Francise Narha, ovšem ani dvoubrankové vedení domácím nestačilo.

Mladá Boleslav nastoupila bez nejvíce propírané osoby tohoto utkání Milana Baroše. Ten začal zápas proti svému srdečnímu klubu jen na lavičce náhradníků, ale jeho čas v průběhu zápasu přišel. Na druhé straně byli všichni zvědaví, jak si Baník povede poprvé na novém stadionu ve Vítkovicích.

Boleslavští začali aktivně, jako první si vytvořili brankové příležitosti, nicméně skóroval Baník. Ve 14.minutě se odhodlal k individuální akci Francis Narh a krásnou střelou zpoza šestnáctky překonal Šedu. Mladá Boleslav ale nadále útočila, měla nadějné příležitosti, ale opět to byl Baník, kdo soupeři zasadil druhou ránu. Francis Narh opět dostal balón a další krásnou střelou zajistil ostravským už dvoubrankové manko! Pro hosty to byl příliš krutý průběh utkání, nicméně fotbal se hraje na branky a ty dal Baník.

Svěřenci Karla Jarolíma ale pokračovali v náporu. Zahustelovi patička nevyšla a Čermákovu střelu vyrazil Pavlenka. Ve 36.minutě se Boleslav přeci jenom dočkala. Obránce Kouřil nejprve nedokázal odhlavičkovat míč do bezpečí a následně si srazil do vlastní sítě Zahustelův centr. Hosté měli další šance na vyrovnání a to ještě do konce prvního poločasu. Rada pálil z otočky a Pavlenka musel předvést další dobrý zákrok.

Baník definitivně ztratil náskok krátce po změně stran, Skalák dostal míč do vápna a neomylnou koncovkou srovnal na 2:2. Ofenzivní utkání pak pokračovalo šancemi na obou stranách, Magera přestřelil a Alispahićovi střela úplně nesedla. V 72.minutě měl možnost volného přímého kopu Skalák, jeho parádní rána ale orazítkovala břevno! Spojení Skalák - břevno zafungovalo ještě jednou a to šest minut před koncem zápasu. Důležitou postavou závěrečné fáze byl golman Pavlenka, který svůj tým několikrát výrazně podržel. Tři body mohly získat oba celky, ale nakonec vše skončilo spravedlivou remízou 2:2.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
pawelFCB

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
HorajzmAmmann

2:1 Narh, Kukec - Baros

1453 divaku

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

tip 2...1:3

Reagovat
Kepy_FCB

0-2 Baroš 2

Reagovat
smazaný uživatel

Remiza nebude jasna 2 ! 0:4

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
ondrasch77

0-1 (Skalák)

Reagovat
smazaný uživatel

nějaký link ?

Reagovat
Hiko

spravedlivá remíza?

Reagovat
veikko

Tak v závěru už hrál spíš Baník než Boleslav ...

Mimochodem, budou se řešit srapťanské opičí skřeky na Narha?? Předpokládám, že ne.

Reagovat
HorajzmAmmann

No chachari delali to same na Fataie... V kotli jsem se stydel...

Reagovat
veikko

Tak to jsem neslyšel, seděl jsem kousek od ZOO (kotel Sparty) a byl jsem zhnusen.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele