29. kolo
11.05.2016 18:15 CET
1 : 3
(0:3)

Reportáž

1. FK Příbram - Slavia Praha 1:3

Příbram nezvládla další domácí zápas a kolo před koncem si s působením v nejvyšší soutěži stále zahrává. To Slavie díky výhře 3:1 zakončí ročník na pátém místě a pokud Mladá Boleslav vyhraje MOL Cup, po letech se vrátí do pohárové Evropy. Utkání zastínila aféra opilého čtvrtého sudího Marka Pilného.

Jakoby toho se sudími v české lize nebylo dost. V utkání Příbrami se Slavií se podél postranní čáry motal, tancoval a bůhví co všechno ještě evidentně podnapilý čtvrtý sudí Marek Pilný. Živoucí ostudu nakonec museli po několika minutách raději schovat do útrob příbramského stadionu. Pojďme však k samotnému zápasu...

Slavia odsoudila Příbram k boji do posledního kola už v prvním poločase. Na úvodní branku jí stačilo třináct minut, kdy Součkovu ránu zpoza vápna tečoval Tregler a Hruška poprvé inkasoval. A než se příbramští stačili vzpamatovat, zasadila jim Slavia další ránu. Mešanovič vybojoval balón a celou akci sám neomylně zakončil. Příbram si těžko mohla představovat horší začátek. Už po čtvrthodině v důležitém záchranářském souboji prohrávala o dvě branky a navíc se jí mimo hrací plochu motal čtvrtý rozhodčí.

Katastrofální představení Příbrami dosáhlo vrcholu ve 30.minutě, kdy Sešivání vstřelili už třetí gól. Za vápnem se tentokrát odhodlal ke střele Barák a úspěšně navázal na gólové představení proti Slovácku. Nový trenér Příbrami Martin Pulpit se nestačil divit a po třetí brance sáhl k prvnímu střídání.

Příbram se částečně vzpamatovala až ve druhém dějství a v 53.minutě snížila. Patrik Brandner se dostal k odraženému balónu a Berkovec musel lovit míč ze sítě. Domácí měli i další šance, několikrát byl v dobrém postavení Tomáš Zápotočný ale buďto chyběla přesnost nebo ještě lépe razance. Na druhé straně ještě trefil tyčku Hušbauer a více už se na hrací ploše nestalo. Příbram po další porážce neklesla, situaci má stále ve svých rukou, ale v posledním kole jeden do Jablonce, kde si v případě výhry Olomouce nesmí dovolit prohrát.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
KingMaster13

Ve Starkově stačí i bod tak snad to doválčíme

Reagovat
vanGomm

Tip X.Remíza domácím k záchraně stačí a Slavii k 5.místu také.I když asi to 5.místo do před.EL Slavii nejspíše stačit nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

2X

Reagovat
smazaný uživatel

Příbram se Slavii neprohrala doma od r 2007 vidim to na plichtu nebo Pb vyvalci vyhru 2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele