6. kolo
29.08.2014 18:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Zbrojovka Brno - FK Teplice 1:1

Zbrojovka doma remizovala s Teplicemi 1:1, když jí alespoň bod zachránil ve druhém poločase David Pašek. Ščasného svěřenci vedli díky brance Egona Vůcha a následně měli další velké příležitosti na navýšení skóre, které však nevyužili.

Úvod utkání patřil Teplicím a po Kapolongově přiťuknutí mohl brzy skórovat Matula, jeho hlavička šla však hodně nad. Na druhé straně se dostal do Grigarovy blízkosti Fischer a právě golman Teplic dobře zasáhl. V 17. minutě už se poprvé měnilo skóre, Nivaldův krásný centr na zadní tyč dopravil do sítě Egon Vůch a Teplice vedli v Brně 1:0. Následně se hra trochu uklidnila, alespoň co se šancí týče. K vidění ale byli i ostré souboje, jeden z nich předvedl Kapolonga a vysloužil si za něj žlutou kartu.

Před koncem prvního poločasu měl na kopačce druhý gól Severočechů Kapolongo ale v obrovské šanci těsně minul branku! Ve druhém poločase zastoupil ve spalování šancí Kapolonga Nivaldo, když právě po Kapolongově přihrávce zblízka rovněž netrefil branku. Brno tímto přežilo "klinickou smrt".

Zbrojovka dlouho neměla pořádnou šanci a až v 57. minutě se připoměl Kaščák. Výraznější ohrožení Grigarovy branky to však neznamenalo. O deset minut později se už Zbrojovka radovala. Krásnou akci zakončil v pokutovém území David Pašek a dvacet minut před koncem utkání se začínalo od začátku.

Závěr utkání ale nechtěl nikdo pokazit, o něco lepší byli brněnští ale Teplice už neinkasovali. Remíza 1:1 je víceméně spravedlivá, ovšem kdyby Kapolonga a Nivaldo proměnili své velké šance, dost pravděpodobně by Teplice získali plný počet bodů.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

tip 2..0:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
Agnar

V Brně neumíme a jestli se neprobere Matula bude to průchodák.. Ač nerad realisticky tipuju za 1 ... 2:1 .. ale rád bych se mýlil

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně, že nebude hrát Markovič. Příšernej útočník.

Pašek-Vávra-Sýkora

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Jasná 1 Zbrojovka dá minimálně 3 góly, tip 3:1 (Pašek 2x, Vávra)

Reagovat
smazaný uživatel

Nesympatické Teplice v čele s retardem Vůchem jsou venku zoufalé, už je na čase aby prohráli, 2:0.

Reagovat
smazaný uživatel

zaberte Zbrojovka a aspoň tu remizu uhrajte! Teplice mají naslapnuto na peknou sezonu, ale třeba Zbrojovka prekvapi

Reagovat
cepinzcegamy

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele