24. kolo
19.04.2015 16:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Zbrojovka Brno - FK Mladá Boleslav 1:0

Fotbalisté Mladé Boleslavi si komplikují situaci na čtvrtém místě. Středočeši prohráli v Brně 0:1 a jejich náskok se může ztenčit už jen na dva body, momentálně je tříbodový. Zbrojovka pak díky vítězství poskočila na desáté místo. O osudu utkání rozhodla penalta, proměněná Miroslavem Markovičem.

Domácí začali před vlastními diváky hodně aktivně a využili jakési rozespalosti hostujícího týmu. Nejprve Buchta nedokázal z dobré pozice trefit branku a o chvíli později fauloval Navrátil Pavla Zavadila. Jelikož se celý incident odehrál ve vápně, kopala se penalta. Miroslav Marković se neváhal postavit k penaltovému puntíku a s přehledem poslal Zbrojovku do vedení - 1:0. Tím aktivita Brna rozhodně neskončila, Pašek měl velkou šanci, ale sám před Hruškou nedokázal ideálně zpracovat balón. A když ve 37. minutě neuspěl ani ze standardní situace Zavadil, skončil poločas jednobrankovým vedením Zbrojovky 1:0.

Mladoboleslavští nepředvedli v první půli vůbec nic a kouč Jarolím musel o přestávce běsnit. A vlastně ani na nic nečekal a na trávník poslal dvě čerstvé posily - Kyselu se Štohanzlem. Prvně jmenovaný měl po hodině hry první velkou šanci, ale Melichárek dobře zasáhl. Mladá Boleslav stupňovala tlak a v závěru už měla velkou převahu, ale Melichárkova branka jakoby byla zakletá. Čtvrthodiny před koncem zachránila Zbrojovku před vyrovnáním tyčka!

Svěřenci Karla Jarolíma do konce utkání vyrovnat nestihli a z Brna odjíždějí poraženi. Jejich náskok na Duklu je jen tříbodový a pokud Teplice uspějí s Plzní, bude již jen dvoubodový.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
Tomtaf

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele