8. kolo
20.09.2014 17:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Vysočina Jihlava - 1. FK Příbram 0:1

Jihlava sice před týdnem vyhrála, ale dnes podlehla před vlastními diváky Příbrami 1:0. Jedinou branku vstřelil po hrubé chybě Václava Kolouška útočník Jakub Řezníček.

O první útok se pokusili domácí, jmenovitě Koloušek vyslal do dobré příležitosti Harise Harbu, ovšem ten si míč předkopl a brankář Boháč už zbytek zvládl. V prvním poločase bylo šancí poskrovnu nebo spíš by se dalo říci, že šance nebyly žádné.

Druhý poločas byl z tohoto hlediska o poznání lepší. V 53. minutě mohla jít Jihlava do vedení. Spolupráce Jungra s Vaculíkem zafungovala, avšak prvně jmenovaný dvakrát v koncovce pohořel. Diváci se první branky dočkali v 63. minutě, zkušený Václav Koloušek vyrobil obrovskou hrubku, v podstatě namazal Řezníčkovi, který jeho dárečkem nepohrdl. Střelou pod padajícího Boháče rozvlnil síť a poslal Příbram do důležitého vedení.

Řezníček měl ještě jednu dobrou příležitost v 73. minutě, ale vůbec netrefil branku a stav 1:0 tak nadále setrvával. Deset minut před koncem zápasu mohl odčinit hrubku Koloušek, ale štěstí mu nebylo přáno. Jeho tyč se zastavila až na brankové konstrukci. V nastaveném čase ještě Boháč vychytal Mešanoviče a Příbram mohla slavit důležité vítězství.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Tip X...1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
vanGomm

Příbram nebude snad furt prohrávat.Tip X.

Reagovat
smazaný uživatel

Příbramská obrana nebude vedět kde jí hlava stojí4:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele