2. kolo
03.08.2014 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Liberec znovu neoslnil, po Giurgiu nedal gól ani Příbrami

Fotbalisté Slovanu měli po ostudném výkonu v Giurgiu na scéně Evropské ligy svým fanouškům co vysvětlovat a určitě je chtěli potěšit lepším výkonem. Předvedená hra ale nebyla lepší než v Giurgiu.

Příbram určitě nepřijela na sever Čech jen bránit, což potvrdila pohledná individuální akce Jakuba Mareše, který po zasekávače před šestnáctkou nepříjemně výpálil. Za chvíli se ocitnul sám před Hroššem Řezníček a Liberec tak měl štěstí, že ještě neprohrával. Celkově byl první poločas zcela v režií hostující Příbrami. Ve 37. minutě se dostal po rohovém kopu k hlavičce Neves a Hroššo skvěle zareagoval. Po přímém kopu Pilíka pak musel předvést další špičkový zákrok. Svěřenci Samuela Slováka nehráli vůbec dobře a v podstatě se to nezměnilo ani ve druhém poločase.

Po hodině hry sice přišla jejich vůbec první gólová šance, což je na domácí tým velmi trýstní bilance, ale Frýdek z dorážky netrefil branku. Pak už se hra zase přesunula před Hrošša. Po Tarczalově ráně se ozvala tyč a míč od brankářových zad málem skončil v brance. Závěr utkání byl z obou stran přeci jenom opatrnější, neboť nikdo nechtěl udělat osudnou chybu a tím přijít o body. V nastaveném čase celého utkání ale přeci jenom mohl rozhodnout ex-liberecký Tomáš Zápotočný. Obránce Příbrami hlavičkoval těsně mimo a domácí si mohli hodně oddychnout.

Remíza 0:0 je vzhledem k průběhu utkání spíše ztrátou pro Příbram.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

tip 1...1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
Chlupatá máma

2:0 Hamulák, Frimmel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele