20. kolo
13.03.2015 20:15 CET
3 : 4
(2:2)
Stadión:
Eden Aréna, Praha

Reportáž

Slavia Praha - FK Mladá Boleslav 3:4

Slavia Praha sehrála s Mladou Boleslaví skvělé utkání, ve kterém padlo sedm branek! Slavia sice hosty zaskočila a vedla, ale nakonec se loučí bez bodů. O ty je připravila především branka Tomáše Wágnera z konce utkání.

Po pěti minutách se centr od Končala snášel na hlavu Navrátila, ale brankář Hrubeš vyběhl včas a celou akci zastavil. Na druhé straně se do šance dostával Milan Škoda, který prodlužoval míč na Zmrhala, ale ten hlavou mířil mimo. Milan Škoda dostal o chvíli později krásný pas z hloubi pole a startoval za ním, ale brankář Šeda byl pozorný a míč chytil. V desáté minutě se do šance dostal Wágner, ale vysoký balon jen tečoval do brankáře Hrubeše.

Po dvaceti minutách se do šance dostal Skalák, ale jeho centr odkopl Deli. Slavia se přece jen dočkala odměny za zlepšený herní projev. O minutu později totiž Keniův rohový kop skončil u Latky, který nahrál v akrobatické pozici na volnějšího Jaromíra Zmrhala. Ten byl ve stoprocentní šanci a využil ji bez problémů! Brankář Šeda neměl šanci zasáhnout a domácí vedli.

Deset minut před koncem první půle se mohly domácí ochozy radovat opět, když po faulu Navrátila na Škodu Slavia zahrávala přímý volný kop. K jeho exekuci se postavil Levan Kenia a jeho nádherná rána skončila za zády brankáře Šedy!

Mladá Boleslav se ale nevzdala a o pouhou minutu se jí podařilo vstřelit nadějný gól. Na rozdíl jediné trefy dostal hosty Jasmin Ščuk, který dostal na hranici vápna dost prostoru po nedůrazu obranné linie domácích a míč napálil nechytatelně k tyči - 2:1.

Ještě do konce poločasu bylo srovnáno. Další chybu Slavie potrestala Boleslav dvě minuty před koncem, když brankář Hrubeš vyboxoval centrovaný míč před sebe jen k nohám Jana Šislera. Ten se nemýlil a tvrdou ranou z krkolomné pozice poslal míč do sítě Slavie podruhé!

Dvě minuty po změně stran se Skalákův centr dostal k nohám Vacka, který ale mířil z první vedle tyče. Obrana Mladé Boleslavi vyrobila další minelu tři minuty po změně stran, když se k míči dostal Zmrhal. Ten postupoval sám na brankáře Šedu, ale před ním ještě nahrával zpět na penaltu. Tam se zjevil Milan Škoda, který s trochou štěstí dostal míč do sítě - 3:2.

Publikem tolikrát vzývaný Škoda měl další šanci deset minut po změně stran, když z hranice velkého vápna pálil těsně mimo. A to ho muselo mrzet, když po hodině hry Deli fauloval před vápnem a Jiří Skalák krásnou ranou z volného přímého kopu střílel přesně!

Dvacet minut před koncem utkání se Vacek zbavil Tamase a krásným pasem do vápna vyzval ke skórování Ďuriše, ale ten mířil jen do tyče! Sedm minut před koncem utkání emoce začaly plát, ale sudí Královec tomu nevěnoval zvýšenou pozornost. Slavia nakonec v posledních fázích utkání přišla o slibný výsledek, když Kamil Vacek krásným pasem poslal míč vápna, kde si jej našel skvěle hlavičkující Tomáš Wágner a skóroval!

Autor: Ondřej Pražák / onlajny.com

Komentáře (27)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tip X...2:2

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda si vystřelí pozvánku do reprezentace. 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

marion co vidíte? marion soustřeďte se! vydým škóóda,vydým či góla, či body, vydým vrba psát pozvánku. a velky kolo, kde psáno: spi sladce karliku...!!!

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Boleslav v poslední době podává nestabilní výkony a příjde mi že se v druhé fázy sezóny spíše zatím herně hledá. Slávia na tom není o moc lépe, ale má v týmu dobře střílejícího Škodu a výhodu domácího prostředí. Pro oba týmy je to důležitý zápas a tudíž bych tipoval, že oba týmy skórují.

Můj tip: 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

tipuji 2:0 Škoda, Levan

Reagovat
klokan.paul

Tip 1X

Reagovat
junglist

ten hrubeš je fakt tragéd...kdy naposled něco chytil? máme berkovce na lavičce a beránek to prostě nevidí

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia má v bráně díru, která připravila tým o cca 15 bodů. Proč chytá absolutně nechápu.

Reagovat
junglist

dneska nemoh akorát za ten poslední, v životě nechytil snad míč do čistejch, nevybíhá... no sem akorát nasranej, nemá to cenu se tady vztekat

Reagovat
smazaný uživatel

Je to perfektní gólman nádherně vyráží míče na hráče soupeře(viz. v Č.B.) a pak dobře pozičně stojí 1m před m. vápnem a zbytečně zaviní roh (následně gól)Teplice. Vypadá to že SLAVIA má za trenéra odborníka !

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co má dělat když jednička je celou sezónu zraněná?

Reagovat
smazaný uživatel

Horší gólman ve Slavii není. Beránek je srab, mohl tam dát Rakovana. Nejhorší je, že Hrubeš může být dobrý brankář, ale je vidět, že jeho nedostatky nikdo neřeší.

Reagovat
smazaný uživatel

Rakovan je stejnej..

Reagovat
smazaný uživatel

Ve výchově a ovlivňování hráčů je nesmírně důležitá konkurence. Ta zvyšuje herní a kondiční úroveň. Rakovan by tolik gólů dneska nedostal!

Reagovat
smazaný uživatel

jenže to vypadá že s gólmany se moc nepracuje, a to v bráně tlačí bota dobrých pár sezon od odchodu Vaniaka..

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám valné mínění o dobré trenérské práci u A týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

To sice ano, ale kdyby to bránění nebylo tak vlažný tak 4góly nemuseli být

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia má spoustu dobrých a nadějných hráčů. Proč hrají špatně. Proč se nezlepšují. Proč je tým nekompaktní a nesehraný. Proč se nezajišťují. Proč tito nadějní hráči nekombinují. Proč nedokáží udržet útočné pozice. Proč nevytváří tlak na soupeře. Proč pozdě přistupují k soupeři (špatně brání). Proč neobsazují hráče soupeře. kteří se nabízí na přihrávku. proč vůbec nezvládají hru na volného hráče????????????

Reagovat
smazaný uživatel

Berkovec už je zdravej??

Reagovat
smazaný uživatel

Nová taktika. Nechceš dostat gól. Nenech vystřelit soupeře. V případě díry ani nacentrovat.

Reagovat
smazaný uživatel

prasata slávisti, tiket v piči

Reagovat
KingMaster13

A pak že je naše liga špatná Tehle zápas se musel určitě nezaujatýmu divákovi líbit Jediný co mě strašně mrzí je výsledek protože zatím hrajeme parádně a snad na to nedojedeme přijde mi že ten tým už našel svoji tvář

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele