22. kolo
04.04.2015 17:00 CET
5 : 0
(3:0)

Reportáž

FK Teplice - FK Mladá Boleslav 5:0

Tepličtí fotbalisté si hravě poradili se čtvrtou Mladou Boleslaví, kterou rozprášili debaklem 5:0. Výhra domácích je zcela zasloužená, zápas na Stínadlech se hrál prakticky jen na jednu branku.

Mladá Boleslav poprvé otevřela dvířka své defenzívy dokořán v 8. minutě, ovšem nutno podotknout, že přihrávka Franciho Litsingiho byla výtečná. Ivo táborský převzal pas za obranou, otočil se s míčem a zakončil do prázdné branky - 1:0 pro Teplice. Za dalších dvanáct minut se skóre měnilo podruhé, Litsingi v běhu hlavou přeloboval hostujícího brankáře a s Mladou Boleslaví to vypadalo špatně. Svěřenci Karla Jarolíma nastoupili do zápasu doslova ještě v županech, po půlhodině hry už totiž prohrávali 0:3. Roman Potočný byl nakonec poslední z celé plejády hráčů, kteří přeskočili balón při nápadité standardce a jeho rána byla vskutku výstavní! Defenzíva Středočechů byla doslova jako na kolotoči, od další pohromy zachránilo hosty jen štěstí, že Litsingi střílel mimo. Jedinou šanci si Mladá Boleslav vypracovala před koncem půle v podání Zahustela, ale Grigar nijak zasahovat nemusel.

Teplice ničily svého soupeře i ve druhém dějství, byla to prakticky hra jen na jednu branku. A když v jediné větší šanci selhal Ďuriš, byl boleslavský zmar podtržen. V 64. minutě se s pomocí tyče prosadil Francis Litsingi a bylo to 4:0. Fanoušci v ochozech teplického stadionu se dožadovali populárního bůra a střídající Eugen Salami jejich prosby vyslyšel. V první minutě nastaveného času uzavřel na končených 5:0 a potupa čtvrté Mladé Boleslavi byla dokonána.

Hosté i přes trpký debakl nemusejí zoufat, na čtvrtém místě mají nadále dobrý náskok. Teplice jsou páté.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
wikingskrin

5:0

Reagovat
Sw!fty

na co tu hraješ

Reagovat
3M

Reagovat
smazaný uživatel

nejsem tepličák, ale proč všichni říkaj, zas jsou tepláky v prdeli?

Reagovat
Wláda2653

3700 divaku?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele