26. kolo
03.05.2015 17:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

FK Teplice - Baumit Jablonec 1:1

Baumit Jablonec měl vítězství na dosah, v Teplicích vedl ještě v nastavení, ale nakonec bral jen bod. Pro svěřence trenéra Jaroslava Šilhavého je to ztráta a výrazná komplikace, co se týče případných ambicí na druhé místo. Vyrovnávací branka navíc přišla v době, kdy domácí dávno hráli bez vyloučeného Vondráška.

Aktuálně třetí tým Synot ligy se dostával do tempa pozvolna a až v jedenácté minutě výrazněji zahrozil. Po kombinaci Doležala s Pospíšila zacinkalo břevno! O další čtyři minuty bylo před Grigarem znovu živo a tentokráte Beneš stejně jako Pospíšil zamířil do břevna. Pro Teplice to bylo velké štěstí, neboť ještě z dorážky pálil vedle Doležal.

Tlak Baumitu gradoval a ve 27.minutě se mu naskytla penalta. Vondrášek fauloval Mingazova a k penaltovému puntíku se postavil Filip Novák. Desetigólový obránce však branku přestřelil a tak se pokračovalo za nerozhodného stavu 0:0. Teplice začaly vystrkovat růžky až po půlhodině, nejprve Hora pálil do dobře postaveného obránce a talentovaný Vůch pro změnu mířil vedle. Před koncem poločasu zazdil další tutovku Jablonce Kopic a tak skončila první půle 0:0.

Diváci, kteří si našli cestu na teplická Stínadla rozhodně nemohli litovat. Na severozápadě Čech se hrál parádní fotbal plný šancí. V 60.minutě hlavičkoval po centru Vůcha Jakub Hora a opět jen těsně minul branku.

Až v 64.minutě se hosté konečně dočkali, po faulu Vondráška ponechal sudí výhodu a Crnkić okamžitě poslal míč na rozeběhnutého Greguše. Ten zatáhl míč do vápna a krásně překonal golmana Grigara - 1:0 pro Baumit. Pro Teplice to bylo velice kruté, neboť vedle inkasované branky přišlo o Vondráška, který za předchozí faul uviděl druhou žlutou kartu. Jablonec měl ve zbytku zápasu šance na rozhodnutí, ale Teplice je přečkali bez úhony a nakonec v nastavení hosty šokovaly. Obrana neuhlídala hlavičkujícího Jana Hoška a utkání tak skončilo dělbou bodů.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
mario23

Tepláky bez formy s Radou = 0:2

Reagovat
ondrasch77

1-2 (Greguš, Novák)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele