2. kolo
03.08.2014 17:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Boleslav doma podlehla Dukle 0:1

Nepovedený týden završila Mladá Boleslav, která po fiasku s Lyonem nestačila v domácí lize na Duklu Praha. Hosté zvítězili díky jediné brance z prvního poločasu, kterou měl na svědomí Francouz Beauguel.

Po výprasku s Lyonem si fotbalisté Mladé Boleslavi chtěli spravit chuť v domácí soutěži, ovšem zápas s Duklou před vlastním publikem se jim nepovedl. Loni třetí tým soutěže zaskočil už ve třetí minutě francouzský útočník Jean-David Beauguel, tedy respektive hrubá chyba golmana Hrušky. Brankář domácích chtěl po malé domů rozehrát do strany, ale míč netrefil ideálně a Beauguel obrovskou chybu potrestal - 1:0 pro Duklu. Za chvíli to mohlo být s Bolkou ještě horší. Hanousek z ideální pozice vypálil, ovšem naneštěstí pro hosty trefil spoluhráče Beauguela. Nicméně kdo čekal ofenzivní snažení Boleslavi, ten musel být zklamán. Svěřenci Karla Jarolíma nepředvedli v prvním poločase vůbec nic.

Karel Jarolím na špatnou hru zareagoval střídáním, kdy do hry namísto Vukadinoviče poslal Milana Lalkoviče. Ale hra domácích nadále trpěla. Po hodině hry byl blízko navýšení Čajič, ale na míč nedosáhl. Krátce na to, po další chybě mladoboleslavských, minul zblízka branku Beauguel! Boleslav měla velké štěstí a stále tak byla ve hře o body. Jenomže na branku Hrušky se začal valit další a další nápor. Beauguel dokonce vstřelil další gól, který ale pro ofsajd nebyl správně uznán.

V 81. minutě se zapotil i gólman Chudý, který musel řešit nepříjemnou ránu Jasmina Ščuka. Po hříchu to ale bylo ze strany domácích vše. Dukla nejtěsnější vedení urputně bránila až do závěrečného hvizdu. Po remíze s Ostravou tak získává poněkud překvapivě všechny body ze hřiště Mladé Boleslavi.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

tip X...2:2

Reagovat
smazaný uživatel

3:2

Reagovat
smazaný uživatel

to je ale jelito ten golman Bolky...tak jestli si ještě pod Jarolímem letos zachytá tak je Jarolím pěkný ňouma.....ten golman nemá v lize (natož v poharech) co dělat.....to snad ani nejde

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele