7. kolo
13.09.2014 17:00 CET
0 : 3
(0:1)

Reportáž

FC Hradec Králové - Vysočina Jihlava 0:3

Hradec doma vůbec nezvládl souboj s Jihlavou a po porážce 3:0 mu patří poslední místo v tabulce. Svěřenci Petra Rady se tak dočkali svého prvního vítězství v sezoně, o to důležitější, že bylo proti Hradci, který se s velkou pravděpodobností bude zachraňovat.

S jedním bodem poslední Jihlava potřebovala na půdě Hradce nutně zabrat a to nejen pro vylepšení svého bodového manka, ale také proto, že zrovna Votroci patří mezi nejžhavější kandidáty na sestup.

Do utkání takříkajíc o "šest bodů" vstoupili lépe domácí fotbalisté. Proti Marešovi musel zasáhnout Hanuš a obrovskou tutovku zazdil Dvořák, jenž se posléze ještě snažil vymodlit pokutový kop, ovšem sudí jeho přání nevyslyšel. Hosté zazlobili až o půlhodiny později a stálo to zato. Po nenápadném centru hlavičkoval Haris Harba a poslal Jihlavu do vedení! Votroci chtěli co nejrychleji odpovědět, ale Jihlava byla rázem při chuti a nadále zaměstnávala brankáře Koubka.

Hradec měl ve druhém poločase spoustu šancí na vyrovnání, například Prokeše vychytal brankář Hanuš. V 74. minutě tak mohl trestat Kučera, po skvělé práci Harby ale trestuhodně minul branku. Trenér Petr Rada si mohl výrazně oddechnout o deset minut později. Jihlavě se totiž podařilo vstřelit druhý gól. Haris Harba výrazně přiblížil Jihlavě tříbodový zisk a zakrátko vše definitivně zpečetil Vladimír Kukol, když v tom měl opět prsty Haris Harba. Jihlava vyhrála na půdě Votroků zcela zaslouženě a může se radovat z první výhry v sezoně.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jihlava musí,ale Rada se bude poroučet...tip 1,Hradec se utrhne od spodní části tabulky a před zápasem se Spartou a Jabloncem bude mít na chvíli klid..

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

tip X...1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Hradec je ve větší psychické výhodě to ale neznamená že Jihlava nemůže vyhrát... dle mě vysoce presingovanýJihlavský fotbal nakonec uspěje a budou to první 3 body můj tip na výsledek:0:2 1xHarba 1xHybš

Reagovat
smazaný uživatel

Podobný případ jako včera Slavie.Hradec dosud doma neprohrál-ve všech 3 zápasech bral body s papírově silnějšími soupeři.Napodobí Slávii?

Reagovat
smazaný uživatel

Hradec hraje doma dobre a proc by mel prohravat s nejslabsim tymem ligy????

Tutova 1

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Tentokráte věřím HK!Viděl jsem domácí matche proti Teplicím i Bolce,kdy jen nemohoucnost našeho útoku připravila tým o dvakrát tříbodový zisk.Nechápu proč by měl HK prohrát doma zrovna s Jihlavou...3:1 pro Votroky.

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole,to je sračka Ještě že nesázím... Tímhle výsledkem pro mě tenhle tým končí...Mám toho dost.

Reagovat
Sw!fty

Hradec doma vůbec nezvládl souboj s Jihlavou a po porážce 3:0 mu patří poslední místo v tabulce. /// buď špatně vidím já, nebo redaktor..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele