22. kolo
04.04.2015 14:30 CET
0 : 3
(0:1)

Reportáž

Sparta na hřišti Hradce nezaváhala a drží se ve hře o titul

Sparta na hřišti Hradce Králové potvrdila roli favorita a z ofenzivně hraného utkání s množstvím šancí na obou stranách si nakonec odváží zasloužené tři body. Svěřenci Vítězslava Lavičky se tím drží ve hře o titul...

Pražský celek měl od první minuty jasně navrch. Jako první to po pěti minutách zkoušel Dočkal, jehož ideálně našel Mareček, odchovanec konkurenční Slavie však na Koubka recept nenašel! Úspěch neslavili ani Krejčí s Lafatou, na opačném konci hřiště pro změnu netrefil branku Štípek.

Hrálo se nahoru dolu a přítomní diváci se rozhodně měli na co koukat. Další možnosti měli aktivní Kadlec s Lafatou, mičudu však do sítě nedostali. Kontrovat mohl Plašil, ani jeho hlavička se však do ohraničeného prostoru třemi tyčemi nevešla. Skóre se nakonec měnilo po půlhodině hry: Mareček oslovil nabíhajícího Kadlece, jenž si střelou na zadní tyč poradil na jedničku - 0:1!

Prakticky záhy se do centrovaného balónu opřel Dvořák, jeho pokus ale pohotově reagující Štěch za svá záda nepustil. Na přestávku se tak odcházelo za těsného vedení favorita.

Ve druhé půli bylo k vidění hned několik nebezpečných situací na obou stranách, kýžená branka však ne a ne padnout. To platilo až do 64. minuty: Kadlec vrátil Krejčího centr do ohně na Lafatu, jenž si věděl rady - 0:2. Reagovat mohl vzápětí Černý, Štěch ale jeho hlavičku dokázal vytěsnit! Na druhém konci hřiště pro změnu neuspěl ani Kadlec, jenž měl na kopačce definitivní rozhodnutí.

To tak na sebe nechalo čekat až do osmdesáté sedmé minuty, kdy střídající Jakub Řezníček (nahradil Václava Kadlece) oslovil Krejčího, jenž měl z bezprostřední blízkosti snadnou práci - 0:3.

Autor: Jiří Vojík / fotbal.idnes.cz

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
ondrasch77

1-1

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
vanGomm

Tip 2.Sparta už si totiž moc ztrát dovolit nemůže.

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

0-2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele