24. kolo
19.04.2015 17:00 CET
2 : 3
(2:0)

Reportáž

FC Hradec Králové - 1. FK Příbram 2:3

I po 24. kole zůstává na sestupové pozici Hradec Králové. Votroci nedokázali v domácím prostředí přehrát Příbram, které po přestřelce podlehli 2:3. Přitom Hradec vedl 2:0 a měl i další šance, ovšem vyloučení Plašila znamenalo zlomový okamžik.

Votroci přitom neměli vůbec špatný start. Už rána Haliloviče měla gólové parametry, nicméně šla těsně mimo. Ale Hradec to nemuselo nijak mrzet, za chvíli fauloval ve vápně Hájovský a sudí odpískal ve prospěch domácích pokutový kop. Pavel Dvořák s ním neměl problémy a bylo to 1:0. Hosté mohli bleskově odpovědět, ale Koubek předvedl po hlavičce skvělý zákrok. A pak přišla 21. minuta a druhý gól Hradce. Defenzíva Příbrami nedokázala odvrátit snadný balón, toho se zmocnil Dvořák, zbavil se brankáře Kelemena a zavěsil - 2:0. Votroci měli výtečně rozehraný zápas, ale jak se nakonec ukázalo, nestačilo to.

A to ještě měli domácí pořádnou kliku. Po půlhodině hry se totiž kopala penalta i na druhé straně, ale Bednář jí kopl doprostřed a Koubek vyrazil.

Ale Příbram se nevzdávala. Plašil v 54. minutě vyrobil další penaltu a dokonce musel předčasně do sprch. Martin Zeman svého spoluhráče Bednáře nenapodobil, penaltu proměnil a snížil na rozdíl jediné branky. Pro Příbram to byla voda na mlýn, hosté výrazně ožili a hnali se za vyrovnáním. To se podařilo v 70. minutě, na hranici pokutového území se zmocnil míče Zeman a povedenou ranou srovnal na 2:2.

Příbram nadále mlela svého soupeře a ten pod obrovským náporem potřetí inkasoval. Tomáš Pilík z nulového úhlu s pomocí teče překonal Koubka a Příbram vedla 3:2. Otřesení domácí se do konce zápasu nevzpamatovali a po nadějně rozehrané bitvě nakonec padli.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
LidoOP

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0-1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
Tomtaf

2:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele