25. kolo
25.04.2015 17:00 CET
2 : 2
(0:2)

Reportáž

České Budějovice - FC Hradec Králové 2:2

Na dně ligové tabulky se nic nemění. Poslední zůstávají České Budějovice, předposlední je Hradec Králové. Oba celky mají po společně remíze 2:2 stejný počet bodů, oba zároveň ztrácejí šest bodů na nesestupové pozice.

Případný vítěz tohoto duelu se přitom mohl poměrně výrazně přiblížit vytoužené záchraně. Konečná dělba bodu tak vlastně nic neřeší.

Ačkoliv hrál poslední tým s předposledním, na atraktivitě utkání to nebylo vůbec znát. Oba celky se hnaly dopředu, vytvářely si šance a diváci se rozhodně měli na co koukat. Jako první vážněji zahrozili hosté. Dvořák se obtočil s balónem a donutil k zákroku Fryštáka. Na druhé straně zase obránce Roman Lengyel hlavičkoval do tyče! Změna skóre se poprvé udála ve 32.minutě, David Vaněček předvedl ve vápně bojovnost, získal míč a z otočky ho poslal rovnou za Fryštákova záda - 1:0 pro Hradec Králové. Před koncem prvního poločasu uděřili Votroci ještě jednou a domácí se dostali do zlého postavení. Aleš Čermák se opřel do volného přímého kopu a povedenou ranou zvýšil už na 2:0.

Jaké je to ztratit dvoubrankové manko hráči Dynama moc dobře vědí, nedávno takto ztratili důležitý zápas s Bohemkou a proto se ani za tohoto stavu nevzdávali. V 67.minutě přiťukl Kalod míč na Adama Varadiho, který zblízka snížil. Hradec si zanedlouho mohl vzít vedení zpátky, ale Malinský při samostatném postupu na Fryštáka neuspěl. A této neproměněné šance museli hosté litovat, neboť v 89.minutě domácí srovnali. Plašil stáhl ve vápně Nováka a sudí byl nemilosrdný. Ladislav Volešák pak z penalty neměl problém a vyrovnal na konečných 2:2. Ještě v nastavení měl na kopačce rozuzlení Halilovič, ale těsně netrefil.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
Tomtaf

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

České Budějovice mají momentálně velice špatnou formu tak snad toho využijeme a zvítězíme. 1:2!!!

Reagovat
vanGomm

Tip X.S tím by mohli být spokojeni oba.Č.Budějovice,že konečně neprohráli a Hradec?Každý bod z venku má přece svoji hodnotu.

Reagovat
Sw!fty

Reagovat
ondrasch77

0-2 (Dvořák)

Reagovat
Lahvac-CZ

Hradec už podruhé za sebou ztratil 2gólové vedení

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele