14. kolo
08.11.2014 20:15 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Jablonec těsně udolal Mladou Boleslav a jde na druhou příčku

Jablonec si před vlastními fanoušky nejtěsnějším možným rozdílem poradil s Mladou Boleslaví a posunul se jen o dva bodíky za vedoucí Plzeň. Boleslav naopak jen natáhla venkovní střeleckou mizérii, která aktuálně činí neuvěřitelných 446 minut bez vstřelené branky.

Utkání od první chvíle nabízelo řadu nebezpečných možností na obou stranách a přítomní diváci tak rozhodně neměli o zajímavé momenty nouzi. Otevřít skóre mohl po devíti minutách Wágner, jenž si naběhl na pas Ščuka, ale z dobré pozice ohraničený prostor hledal marně.

Odpovědět mohl za pár minut Rossi, jenž se ukázkově položil do střely, ale na pohotově reagujícího Hrušku si nepřišel! Hned několik nadějně vyhlížejících příležitostí měl Martin Doležal, ten ale očividně neměl svůj den a možná proto tak ani jednu ze svých šancí nedokázal zužitkovat.

Středočechy dlouho držel nad vodou skvěle chytající Hruška. Ten musel reagovat i krátce po změně stran, kdy likvidoval střelu Kopice. O chvíli později už byl ale boleslavský brankář bez šance: Kopic předal balón Romerovi, jenž pro změnu oslovil Mingazova, který hlavou otevřel skóre a zaznamenal třetí přesný zásah v pátém utkání - 1:0! Jablonec měl utkání pod kontrolou...

Hned několikrát musel svěřence Karla Jarolíma zachraňovat Hruška. Bývalý strážce příbramské svatyně si nejprve poradil s pokusem Romery, aby následně zneškodnil i příležitost střídajícího Crnkiče. Ve zbývajícím čase už se Mladá Boleslav na srovnání nezmohla.

Autor: Jiří Vojík / fotbal.idnes.cz

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:3

Reagovat
ondrasch77

3-0 (Ruslan, Kopic, Rossi)

Reagovat
smazaný uživatel

4:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele