20. kolo
14.03.2015 17:00 CET
3 : 3
(2:2)
Stadión:
Bazaly, Ostrava

Reportáž

Baník Ostrava - Slovan Liberec 3:3

Liberecký Slovan pod novým trenérem Vavruškou remizoval na půdě Baníku Ostrava 3:3 a nadále zůstává v sestupovém ohrožení. Na Bazalech se hrál krásný fotbal, Baník v zápase dvakrát vedl, ale nakonec to byl on, kdo musel dotahovat.

Ostravské Bazaly viděly celkem šest branek a parádní fotbalovou podívanou. Liberci se nakonec výměna trenérů vyplatila a bod z tohoto zápasu je jistě přínosem.

Utkání začalo dost aktivně. Už v sedmé minutě hlavičkoval Baroš těsně nad branku, v 17. minutě už se domácí ujali vedení. Martin Kouřil se postavil k volnému přímému kopu a razantní dělovkou překonal vše, co mu stálo v cestě - 1:0 pro Baník Ostrava. Hosté okamžitě zareagovali aktivitou, Šural pěkně sklepl míč na Delarge, ale gólman Pavlenka skvěle zareagoval a šanci zlikvidoval. Nicméně Liberec se dál snažil a po půlhodině hry byl po právu odměněn. Po rohovém kopu nastal ve vápně Ostravanů zmatek a až volný Sackey dostal míč do sítě - 1:1.

Ale nerozhodný výsledek dlouho nevydržel, hned za další tři minuty fauloval Hroššo Milana Baroše a pískala se penalta. Sám postižený se vůbec nerozpakoval a penaltou á la Antonín Panenka vrátil Baníku jednobrankové vedení! Tím ale první poločas nekončil, v nastaveném čase totiž Liberec opět srovnal krok. Tentokrát fauloval ve vápně Lulič, obětí byl Šural a kapitán Jiří Fleišman penaltu proměnil - 2:2. Celkem čtyři branky v prvním poločase slibovaly nadále zajímavou podívanou.

Branky totiž padaly i ve druhém dějství. Hned ve 49. minutě centroval Frýdek, Delarge sklepl míč a Josef Šural zamířil do černého. Liberec vedl na Bazalech 3:2. Na tahu byl nyní Baník a šance na sebe nenechaly dlouho čekat. Nebezpečnou ránu Sivriče zpacifikoval Hroššo a o chvíli později zazdil dobrou příležitost i Baroš. Baník se nakonec vyrovnání přeci jenom dočkal, na centr Štěpána si naběhl Michal Frydrych a bylo to 3:3. V závěru utkání měl na kopačce rozhodnutí Baroš, ale více než jednu branku v tomto utkání nezaznamenal. Ostrava v krásném utkání remizovala se Slovanem Liberec 3:3.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
pawelFCB

1:0

Reagovat
HorajzmAmmann

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Jak na sfinu uz vidim ze Liberec po 7 ligovych prohrach vyhraje ...vzhledem k tomu ze banik ma nejhorsi ofenzivu v lize...tip prani 1:0...jinak realne 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle už musí nějak uhaluzit 1:0 Brabec vlastní. Po tom co jsem viděl v brně jim moc nevěřím...

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
Kepy_FCB

0-1

Reagovat
smazaný uživatel

liberec už musí !! 0:1 a gol dá brabec

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky pohled na tabulku,snad tak zustane až po 30 kolo.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele