14. kolo
07.11.2014 18:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

1. FK Příbram - FK Teplice 1:1

Příbram překvapila a ze zápasu s Teplicemi si na své konto může připsat bod. Domácí poslal do vedení Řezníček, ve druhém poločase srovnal Jablonský. Zatímco Příbram je v tabulce neúplného kola jedenáctá, hosté odjíždějí jako sedmí.

Domácí spoléhali na formu Martina Pilíka a především Jakuba Řezníčka, který se v patnácti dosud odehraných zápasech v dresu svého zaměstnavatele trefil desetkrát. Teplice se pokoušely hledat dlouhými nákopy Aidina Mahmutoviče, ale v prvních fázích utkání se jim to příliš nevedlo. Naopak, aktivnějším celkem byla domácí Příbram.

Jednu z nich nyní předvedli a málem z toho byla první branka! Míč nakonec prolétl skrz pokutovým územím Teplic, domácí se k míči jen těsně nedostali. Neves se prezentoval dlouhým a hlavně přesným autovým vhazováním. Míč vhodil hluboko do pokutového území Teplic, kde se objevil v šanci Zápotočný, ale ubránili ho tepličtí stopeři. Neves se snažil pěkně po levé straně vybídnout Zemana, ale na poslední chvíli se do přihrávky vložil Vondrášek a akci domácích zastavil.

Hodně sporný moment se udál po osmnácti minutách, kdy byl ve vápně zezadu sražen pronikající Martin Fillo, ale sudí Orel faul neviděl a logicky tedy nepískal. Po půlhodině hry se domácí málem ujali vedení. Do rychlého brejku šla hned trojice příbramských, Fillo možná trošku chybně zvolil přihrávku na strany, místo aby dal míč unikajícímu Řezníčkovi, který by šel sám na Grigara. Deset minut před koncem první půle se k míči dostal Pilík, který s ním pelášil na bránu soupeře, ale příbramský záložník opět nepředložil míč do velmi dobré pozice Řezníčkovi a celou šanci si pak pohlídal u levé tyče gólman Grigar.

Krátce před koncem prvního poločasu se k centru ze strany dostal obránce Martin Sus, ale jeho hlavička mířila těsně nad bránu. V nastaveném čase se ale Příbram konečně dočkala, když se k odraženému míči dostal na vápně ne zcela ideálně pokrytý Jakub Řezníček a přes padajícího brankáře Tomáše Grigara procedil míč do sítě!

Do druhé půle vstoupily lépe Teplice. Krob se prezentoval zajímavou střelou na zadní tyč, naštěstí pro domácí šla mimo tři tyče. Teplice se dál snažily a tlačily svého soka před sebou. Mahmutovič střílel a Boháč vytáhl jeho pokus mimo tři tyče. Míč se dostal k Zemanovi, který centroval na druhou stranu na Pilíka a ten hledal Řezníčka, kterého se štěstím tepličtí ubránili, poté se k míči dostal ještě Krameš, ale jeho střela šla mimo branku!

A jelikož Příbram tuto šanci nevyužila, byla potrestána. Centr ze strany totiž po hodině hry propadl až k Davidu Jablonskému, který se krásnou ranou prosadil - 1:1.

Příbram v tu chvíli pochopila, že pro tři body bude muset udělat mnohem víc a zejména díky Martinu Kramešovi hrozila. Ani jeho rána z hranice vápna ale neprošla do sítě. O mnoho úspěšnější nebyl ani Pilík, který dvě minuty před koncem spálil další velkou šanci a mířil těsně mimo.

Autor: Ondřej Pražák / onlajny.cz

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele