25. kolo
25.04.2015 17:00 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

1. FK Příbram - Dukla Praha 3:0

Už na páté místo se po dalším vítězství posouvají fotbalisté Příbrami. Středočeši díky skvělému představení Martina Zemana porazili 3:0 pražskou Duklu a v tuto chvíli ztrácejí na čtvrtou Mladou Boleslav jen dva body.

Příbramský brankostroj poprvé spustil už po pěti minutách hry. Martin Zeman poslal do vápna krásně nadýchaný centr, Pavel Mousil do něj jen tak trkl a příbramské vedení bylo na světě. Za dalších pět minut bylo vedení domácích už dvojnásobné, Roman Bednář vyhrál ve vápně hlavičkový souboj pro Hnaníčka, který rovnou z první prostřelil brankáře Dukly - 2:0 pro Příbram. Hosté se dostali do těžké pozice, prohrávat v Příbrami po deseti minutách 2:0 je velmi nezáviděníhodné, na druhou stranu Dukla měla pořád spoustu času s výsledkem něco udělat. Nicméně šance ne a ne přicházet, až ke konci prvního poločasu orazítkoval břevno Matěj Hanousek.

Hosté chtěli do druhé půle vyrukovat aktivněji, ale byla to znovu Příbram, kdo ohrožoval branku soupeře. Obránci Zápotočnému byl nakonec odmáván ofsajd a branka, kterou vsítitl tedy nebyla uznána. Domácí kontrolovali hru, hlídali si výsledek a poté, co Hanouska vychytal Kelemen, potřetí udeřili. Martin Zeman si naskočil na Moulisův centr a nekompromisní hlavičkou uzavřel skóre na 3:0.

Příbram se díky výhře posunula už na páté místo a může si dělat zálusk na evropské poháry. Dukla je v těsném závěsu šestá.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
vanGomm

Tip X.

Reagovat
Tomtaf

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

na tohle musel dát jarda aspoň 100 kilo... jablek ))

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele