12. kolo
25.10.2014 17:00 CET
3 : 1
(1:0)

Reportáž

1. FK Příbram - Baník Ostrava 3:1

Ostravský Baník nedokázal navázat na dobrou formu a ze středních Čech si odváží těžkou porážku 1:3. Příbram udeřila už v prvním poločase, ale soupeře poslala definitivně na kolena ve druhé půli, díky dvěma zásahům Jakuba Řezníčka.

Příbram vstoupila do utkání mnohem aktivněji a během prvních patnácti minut dokonce vstřelila branku, kterou však sudí pro ofsajd neuznal. Nicméně to na aktivitě domácích neubralo, Zeman zkoušel nachytat Pavlenku na zadní tyči, ovšem netrefil branku. Baník se z prvních minut nepoučil a ve 25.minutě poprvé inkasoval. Martin Zeman se postavil k přímému kopu a jeho kop trochu překvapivě skončil v brance. Míč ve skrumáži nikdo netečoval a ten i tak skončil za zády nešťastného Pavlenky - 1:0 pro Příbram. I další minuty patřily Příbrami, Zeman našel Řezníčka a Pavlenka skvělým zákrokem zabránil další brance. Baník poprvé zahrozil až ve 38. minutě, kdy Štěpán zkoušel neúspěšně přehodit brankáře Boháče.

Hosté určitě nepředvedli v první půli to, co chtěli a pokud chtěli ze středních Čech přivézt body, museli se zlepšit. Naneštěstí pro ně však Příbram hned z kraje druhého poločasu podruhé udeřila. Stoper Baránek si neporozumněl s Pavlenkou a Řezníček tuto chybu v komunikaci nemilosrdně potrestal - 2:0 pro Příbram.

Domácí svého soupeře válcovali a po hodině hry už vedli o tři branky. Ve správný čas na správném místě byl Řezníček a zblízkosti vstřelil svojí druhou branku v zápase - 3:0 pro Příbram. Baník dnes na Příbram vůbec nestačilo, přesto dokázal výsledek alespoň korigovat. Davor Kukec vystihl rozehrávku, obešel Boháče a do prázdné branky zakončil. Příbram porazila Baník 3:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sw!fty

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Banik ma fazonku...8 golu na konte po 11cti kolech a vyhrivaji se na 4.miste...to nedokaze ani Barca ...tip 2...0:1

Reagovat
Kepy_FCB

X

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
pawelFCB

Zatím hrajeme slušně. Škoda, že někdy až moc složitě a chceme to dovést na saních....ale bodujeme....v Příbrami další zápas, kdy je ten tým hratelny a porazitelny,něco jako Jihlava....ale v Příbrami se nevyhrává lehce, tipuji 0;1,snad začneme častěji střílet i z větší dálky.

Reagovat
smazaný uživatel

verim ve vyhru 2:1

Reagovat
veikko

Po 70. minutách: Všechno špatně. A Kukec má tak špatnou formu, že působí spíše jako 12. hráč soupeře.

Reagovat
veikko

* 70

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele