12. kolo
25.10.2014 20:15 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Viktorka vyhrála na Slovácku a nadále vede ligu!

Jediná branka Tomáše Hořavy v utkání mezi Slováckem a Viktorií Plzeň znamená, že i po dvanáctém kole budou vévodit tabulce Západočeši. Jako klíčový moment celého utkání se ukázalo poločasové střídání trenéra Koubka, který na plac poslal místo Koláře právě autora jediné branky Hořavu.

Viktorka to na půdě silného Slovácka neměla vůbec jednoduché a už první poločas nabídl poměrně vyrovnanou partii. Oba týmy měly několik světlých okamžiků a po půlhodině hry se dokonce domácí dožadovali pokutového kopu. Každopádně pád Trávníka v pokutovém území sudí Orel neodpískal. Chvíli na to se řítil do tutovky Tecl, jenž v minulém kole zaznamenal hattrick, ovšem gólman Heča skvěle zasáhl. Nápor Plzně s přibývajícím koncem prvního poločasu rostl, ale Slovácko úspěšně odolávalo.

Trenér hostí Miroslav Koubek se rozhodl už o přestávce sáhnout k první změně, když místo Daniela Koláře poslal na plac Tomáše Hořavu a to se později ukázalo jako správné rozhodnutí. Také druhé střídání Viktorky přišlo poměrně brzy a v 57. minutě nahradil Tecla útočník Jan Holenda. Nicméně byl to Tomáš Hořava, kdo si ve vápně krásně připravil balón a nádherným obstřelem překonal brankáře Heču. Viktorka vedla v Uherském Hradišti 1:0.

Slovácko se s nepříznivým vývojem nehodlalo spokojit a hostující borce v několika momentech přikovalo k brance. Dobrou šanci na srovnání měl Kerbr, ovšem nedokázal trefit prostor mezi třemi tyčemi. Dvě minuty před koncem utkání se domácí stejně jako v prvním poločase dožadovali penalty. Kerbr po kontaktu s Hubníkem upadl, ale sudí Orel opět nepískal. To se samozřejmě nezamlouvalo domácímu publiku, které hlasitě vyjádřilo svojí nespokojenost. V samotném závěru měl na hlavičce vyrovnání Košůt, ale Plzeň přežila i tuto šanci a nakonec uhájila nejtěsnější vítězství.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:4

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sw!fty

Reagovat
smazaný uživatel

S podporou rozhodcich by mela Plzen vyhrat ...tip 2..1:3

Reagovat
smazaný uživatel

0:5

Reagovat
vanGomm

Tip X.

Reagovat
boryland

1:2.........Teclík,Pilka........

Reagovat
smazaný uživatel

tip 0:2

Reagovat
klokan.paul

Tip 2 0:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele