26. kolo
27.04.2014 17:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Zbrojovka Brno - FK Mladá Boleslav 1:1

Mladá Boleslav sice na poslední chvíli přišla o výhru, ale i konečná remíza 1:1 jí opět o něco více přiblížila Evropské lize. Středočeši vedli v Brně zásluhou Zahustela, ale v nastaveném čase srovnal Šumbera.

Mladoboleslavští věděli, že Teplice i Liberec své duely nezvládly, a tak mohli nastoupit naprosto uvolněně. Jejich náskok na třetím místě činí už šest bodů!

V 16. minutě padla první branka, když centr Kysely dopravil do sítě hlavou Zahustel - 1:0 pro hosty. Ve 22. minutě orazítkoval břevno domácí Kroupa a Boleslav měla velké štěstí, že uhájila dosavadní vedení. O chvíli později byla vidět velká šance i na druhé straně, konkrétně Šultes netrefil branku. A hra se opět stěhovala do pokutového vápna hostů. Hlavičkoval Kroupa a Diviš byl připraven. Bohužel tempo utkání začalo postupem času uvadat.

Ve druhém poločase byl blízko vyrovnání Zavadil, jehož volný přímý kop skončil na břevně! V 71. minutě odmítl vyrovnání i střídající Skalák, jenž před Divišem zazmatkoval a nakonec trefil jen samotného brankáře Bolky. Utkání směřující ke svému konci nabídlo zajímavý závěr. Nejprve odmítl pojistku Nešpor, když si vylámal zuby na Doležalovi, a z druhé vlny přestřelil Zahustel. V nastaveném čase pak přišel trest a vyrovnání Zbrojovky. Po závaru ve vápně se trefil Šumbera a na Moravě tak došlo k dělbě bodů.

Mladá Boleslav i přesto navyšuje náskok na třetím místě. Brnu se bod bude jistě hodit, neboť stále nemá jistou záchranu.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
vanGomm

Tip X2.

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
PISTOLERO

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Su spokojen! Mohli jsme rupnót, ale i vyhrát!

Reagovat
Cumel

Flinta byla lepší, čekal jsem od Bolky teda podstatně dravější výkon...škoda střeleckého neštěstí/nemohoucnosti Kroupy a smůly Zavadila z přímáku, ale každý bod se počítá :) Takto hrát celou sezonu, tak se nemusíme nervačit o udržení

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhó stranu, nebyla by to zase nuda? Hráli jsme to leta a mistr ligy už je v tašce od minulýho roku.

Reagovat
Cumel

Ale tak radši chvilku nudu, než mrtvicu v půlce ligy a náběhy na infarkt půlku jara

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele