29. kolo
25.05.2014 18:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Plzeň vedení neudržela a rozešla se s Brnem nerozhodně

Další ztrátu na domácí půdě si zapsala plzeňská Viktoria, která se sice proti Brnu ujala brzkého vedení, ovšem ještě do poločasové přestávky bylo srovnáno a následně už se na remíze nic dalšího neměnilo.

Západočeši vstoupili do utkání lépe, ovšem proti dobře seskupenému protivníkovi se prosazovali jen velmi obtížně. Dobrou možnost měl po centru aktivního Končala, jenž nastoupil na levém kraji záložní formace, Kolář, hlavou ovšem zacílil jen do spojnice tyče a břevna! Hned záhy však Kolář oslovil Tecla, jenž ve skluzu zaznamenal svůj 12. ligový zásah této sezóny - 1:0.

Poté muselo být utkání na pět minut přerušeno kvůli vulgárním pokřikům domácích fanoušků. A tento moment jakoby Zbrojovku probudil i směrem dopředu. Konkrétně z dálky napřáhl Keresteš, ale jeho pokus dokázal Kozáčik vytěsnit mimo prostor tří tyčí! Čtyři minuty před pauzou však nakonec dostal mičudu, po vzdušném souboji s brankářem, do sítě Schuster - 1:1.

Ve druhém dějství už se na hrací ploše neukázal Tomáš Hořava, jehož místo zaujal Pavel Horváth. Ani to však hře Plzně dvakrát neprospělo. Dobrou individuální akci sice předvedl Kolář, ovšem Hladký si s jeho střelou k bližší tyči věděl rady. Trestat mohl po akci střídajícího Skaláka (nahradil Buchtu) Lutonský, ale z ideální střelecké pozice branku trestuhodně přestřelil! Čtvrthodiny před koncem tak mohl rozhodnout Petržela, ani jemu se však na Hladkého vyzrát nepovedlo!

Autor: Jiří Vojík / fotbal.idnes.cz

Komentáře (5)

Přidat komentář
boryland

4:0........Teclík 2,Wagy,Kovárna..........

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

6:2

Reagovat
kammil1203

Opět se ukázalo, že v domácím prostředí neumí Viktorka vyhrávat proti slabé Zbrojovce, je to už poněkolikáte, co Plzeň v lize doma Brno neporazilo. Sparta Brno smetla doma 5:0, ale Plzni takový výsledek nehrozí ani ve snu. Co z toho, že Plzeň doma v lize ještě neprohrála, když ztráci doma body s mužstvy s dolní části tabulky. Neporazit doma Brno je velké umění. Plzeň umí hrát na mužstva, co nebetonují. A to na stránkách Viktrorky byly kecy, že se chtějí rozloučit s fanoušky výhrou!!

Reagovat
smazaný uživatel

viděl si vůbec ten zápas?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele