16. kolo
01.12.2013 19:00 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

Plzeň se rozloučila s Pavlem Vrbou vítězstvím proti Příbrami

Hodně emotivní byl poslední domácí zápas Viktorie Plzeň, kterou naposledy vedl Pavel Vrba, jenž se společně s asistentem Karlem Krejčím přesune k reprezentaci. Oslavu si Západočeši nenechali otrávit a Příbram odjíždí bez bodu. Obhájce titulu přesto musí na jaře dotahovat...

Hostující družina se od samého rozjezdu snažila tradičnímu konkurentovi znepříjemňovat "život" včasným napadáním a bleskovým návratem do obrany, ovšem nastavený trend Příbrami tak jako tak nevyšel. Již po šesti minutách servíroval Rajtoral mičudu Kolářovi, tomu však s případným zakončením do prázdné branky scházel pověstný "půlmetr".

Viktorka se nakonec dočkala ve 21. minutě: Čišovský poslal nadýchaný centr do vápna, kde si na kulatý nesmysl našel Horváth a netradičně hlavou poslal balón za záda vyběhnuvšího strážce příbramské svatyně - 1:0! Na opačné straně hřiště měl dvě nadějné možnosti po rychlých kontrech Řezníček, ovšem poprvé se nedostal ke střele a napodruhé mu jeho tvrdou dělovku vytěsnil Hruška. Po půlhodině hry se pak Horváth obsadil do své obvyklé role nahrávače a jeho ukázkový centr za obranu dopravil na místo určení bezchybně nabíhající Petržela - 2:0.

Krátce po obrátce mohl korigovat z volného přímého kopu Tomáš Pilík, ovšem vymezený prostor tak jako tak o fous minul. Jinak se však pokračovalo dle plzeňské režie a hosté tím pádem ani neměli možnost, jak nepříznivý výsledek zdramatizovat. Vedení naopak ještě mohl zvýraznit Kolář, jeho ránu směřující do prázdní branky, ale jeden z obránců zastavil a Petrželova snaha pro změnu byla zablokovaná. Šanci čerstvého Kovaříka si na závěr pohlídal bývalý stoper Plzně Hájovský a ránu Zápotočného těsně před konečným hvizdem zneškodnil Kozáčik.

Autor: Jiří Vojík / fotbal.idnes.cz

Komentáře (11)

Přidat komentář
milan78

10:5

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

4:2

Reagovat
vanGomm

Tip 1.

Reagovat
Petr325

Jak odvážné

Reagovat
vanGomm

Pokud Plzeň nevyhraje zařadí se mezi odpadlíky v boji o titul,tedy k Teplicím a Liberci.Tím by bylo o mistru ligy 2013/14 rozhodnuté.Je pravda,že tip 1 moc odvážný není,tak dám o něco odvážnější tip Plzeň nebude kopat penaltu.Pokud bych tipnul,že bude bylo by to asi podobné jako ta jednička.

Reagovat
boryland

3:0.......Teclík 2,Kolda.......

Reagovat
REPLIKATOR

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

7:1

Reagovat
smazaný uživatel

dejte tu prisernou kurzivu do ******

Reagovat
smazaný uživatel

8:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele