15. kolo
23.11.2013 18:00 CET
4 : 1
(1:1)

Reportáž

Sparta si na oslavu 120. let vzniku připsala výhru nad Bolkou

Slavnostní duel se pro letenský tým zpočátku nevyvíjel dobře, ovšem ještě do pauzy zvládla Sparta proti Mladé Boleslavi srovnat krok a následně po obrátce třemi zásahy pojistila další tři body. ACS tak zůstává bez porážky!

Ani přes výraznou diváckou podporu (na Letnou dorazilo lehce přes 15 000 fanoušků) se svěřenci Vítězslava Lavičky nemohli dlouhé minuty dostat do tempa, sice měli mírnou územní převahu, ovšem k ohrožení branky se nedostali. Přesto jako první zahrozil po Hušbauerově nadýchaném centru hlavičkující Mareček, jeho pokus ale Miller reflexivně vyrazil mimo tři tyče!

Tento moment o chvíli později mrzel domácí ekipu dvojnásobně. Zkrácený "rohový kop" si vzal na starost Jarolím, jehož centr nedokázala sparťanská defenziva odvrátit a Zahustel už měl z bezprostřední blízkosti snadnou práci - 0:1! Bolka tak vytěžila doslova z minima maximum, neboť nadějný středopolař vyslal vůbec premiérovou střelu FKMB. Hosté vsadili na dostatek pohybu a především důraz, čímž si favorita dlouhé minuty drželi od těla. Tři minuty před pauzou však utekl po levé straně Krejčí a tečovaným pokusem poslal balón za Millera - 1:1.

Ještě před vyrovnávací trefou byl Costou faulován Zahustel (rozseknutý ret), následné protesty však hostující straně nepomohly, spíše naopak. Určitou křivdu si Boleslav přenesla i do druhého dějství, za což takřka po hodině hry přišel trest: Kadeřábek svým pasem na hranici ofsajdu našel nabíhajícího Ciostu, který nezaváhal a z těsné blízkosti otočil duel na stranu ACS - 2:1.

Zakrátko navíc bylo pro Bolku ještě hůře. Konkrétně se po kombinaci Dočkala s Marečkem ocitl u míče Hušbauer, jenž tradičně se střelbou nevázal a pohotovým zakončením k bližší tyči nedal hostujícímu brankáři velkou šanci - 3:1! Sparťané byli při chuti a možná už definitivní pojistku mohl na utkání "připnout" Mareček, který však ani ze své druhé velké šance neuspěl. Těsně před koncem měl po Costově pasu přeci jen poslední slovo Bednář, jenž pouze utvrdil v tom, že je pro domácí naprosto ideálním žolíkem (takto dal už šestou branku!) - 4:1. Šultes poté mířil jen do brankové konstrukce.

Autor: Jiří Vojík / fotbal.idnes.cz

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
dest1l

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:8

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
veikko

0:1

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

5:0

Reagovat
boryland

1:1......

Reagovat
smazaný uživatel

Tip 1....3:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
mario23

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:10, všichni hráči ze zkurvené Sparty chcípnou strašnou smrtí a za Spartu nastoupí důchodci, kteří za posranou Spartu kopali před padesáti lety a dostanou klepec HAHAHAHA

Reagovat
kecipep

Od čeho je tam pomezní, že nevidí ruku? Přeci se nebudou kazit oslavy. Řekl to dobře komentátor, že u Sparty a Plzně jsou ty ofsajdy těsnější

Reagovat
smazaný uživatel

no docela to řeže ten sudí, namísto 1:2 je to 2:1, pecička, chci slyšet křiklouny ze včera

Reagovat
kecipep

křiklouni z Letný jsou největší pokrytci, nebo nemají pamět.. jinak by věděli, jak je Sparta od vzniku GL tlačena

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, 2 neodpískané penalty proti posrané Spartě Sudí Královec se nechal zase podplatit. A teď piště vy pokrytci se Sparty, jak se chcete z toho vymluvit?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele