6. kolo
23.08.2013 20:15 CET
4 : 0
(1:0)

Reportáž

Sparťané rozstříleli Příbram a posouvají se na samotný vrchol

Svěřenci Františka Straky sice na Letné záhy prohrávali, ovšem přesto nadále drželi se Spartou krok, naprostý kolaps během závěrečných minut ale znamená pro Příbram vysokou čtyřbrankovou prohru.

Velký favorit měl od první minuty jasnou převahu, hra se takřka výhradně odehrávala jen na příbramské polovině, ovšem domácí si museli stále hlídat zadní vrátka, neboť ojedinělé kontry 1. FK vždy zaváněly velkým nebezpečím. Již ve druhé minutě využil Danoski chyby Holka, ale branku netrefil. Odpovědět mohl Lafata, ani tomu ovšem nebylo souzeno.

Příznivci ACS se však záhy přeci jen dočkali: Hušbauer natáhl z hranice šestnáctky a jeho pokus ještě tečoval do sítě Mišůn - 1:0! Od tohoto momentu se zdálo být utkání rozhodnuté, ale to se nepotvrdilo. Srovnat krok mohl Řezníček, který dostal ukázkový pas od Abrahama, Vaclík ale jeho střelu dokázal vyrazit na rohový kop! Zvýšit náskok naopak mohl Dočkal, který na pravé straně nahradil Václava Kadlece, pohotovým pokusem však zacílil jen do tyče Hruškovy branky, zatímco z bezprostřední blízkosti trestuhodně neuspěl Hušbauer!

Ještě do pauzy ale bylo pořádně živo i před sparťanskou brankou. Dobrou střelu vyslal po půlhodině hry Mareš a Vaclík měl plné ruce i nohy práce, aby jeho pokus vytěsnil mimo tři tyče! Abraham poté ještě oslovil Jugase, ten ale na domácího brankáře recept nenašel.

Hostující kormidelník si mohl během utkání přečíst transparent "ten, jehož jméno je zapomenuto a nikdy již nebude vysloveno". Ale ve druhých čtyřiceti pěti minutách to byla paradoxně Příbram, kdo měl více ze hry, ovšem nebezpečných situací si už celek od Litavky zdaleka tolik nevytvořil. Rozhodnuto potom bylo po zpětném centru Kadeřábka, který dopravil na místo určení Lafata - 2:0.

Deset minut před koncem vracel Hušbauer na střídajícího Bednáře, ten však z blízkosti trestuhodně překopl! Bývalý útočník WBA si to ale dokonale vynahradil šest minut před závěrečným signálem, když dopravil do sítě centr Dočkala - 3:0. A následná spolupráce s dalším střídajícím hráčem Konatém přinesla urostlému střelci čtvrtou branku ve čtyřech ligových zápasech - 4:0.

Autor: Jiří Vojík / fotbal.idnes.cz

Komentáře (48)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
Houfi

0:1

Reagovat
guzman

tak snad sparta nasadi bednare do zakladu a da hattrick a dalsi gol da dockal takze 4:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
freakmarena19

3:0

Reagovat
Frank Lampard 8

2:2

Reagovat
hradec

Sparta 1:2 Příbram

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
partaS

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy jindy hrát na 2 útočníky, když ne teď? Myslím, že by hra Sparty byla daleko míň čitelná bez samotného Lafaty.

tip 0:2 Bednář, Dočkal

Reagovat
smazaný uživatel

Ajo, oni hrajou doma, takže 2:0 Sorry

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta tady nestačí a prohraje 1:0 budou paf že Kadlec není

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
cepinzcegamy

0:3

Reagovat
monty25

2:2

Ať je nějaká sranda... Švanci bude mužem zápasu.

Reagovat
boryland

1:1.................Švanci gol....

Reagovat
smazaný uživatel

Over bude realitou 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:0 Straka jim dá tataráčky až se jim bude u prdele čoudit

Reagovat
smazaný uživatel

4:1 (Přikryl, Lafata, Bednář, Hušbauer)

Reagovat
smazaný uživatel

1:1 za tu onanii ve studiu

Reagovat
smazaný uživatel

SMRT SPARTĚ SMRT SPARTĚ SMRT SPARTĚ SMRT SPARTĚ SMRT SPARTĚ SMRT SPARTĚ SMRT SPARTĚ SMRT SPARTĚ SMRT SPARTĚ SMRT SPARTĚ SMRT SPARTĚ SMRT SPARTĚ SMRT SPARTĚ SMRT SPARTĚ SMRT SPARTĚ SMRT SPARTĚ SMRT SPARTĚ SMRT SPARTĚ SMRT SPARTĚ SMRT SPARTĚ SMRT SPARTĚ SMRT SPARTĚ SMRT SPARTĚ SMRT SPARTĚ SMRT SPARTĚ SMRT SPARTĚ SMRT SPARTĚ SMRT SPARTĚ SMRT SPARTĚ SMRT SPARTĚ SMRT SPARTĚ SMRT SPARTĚ SMRT SPARTĚ SMRT SPARTĚ SMRT SPARTĚ SMRT SPARTĚ SMRT SPARTĚ SMRT SPARTĚ SMRT SPARTĚ SMRT SPARTĚ SMRT SPARTĚ SMRT SPARTĚ SMRT SPARTĚ SMRT SPARTĚ SMRT SPARTĚ SMRT SPARTĚ SMRT SPARTĚ SMRT SPARTĚ SMRT SPARTĚ SMRT SPARTĚ SMRT SPARTĚ SMRT SPARTĚ SMRT SPARTĚ SMRT SPARTĚ SMRT SPARTĚ SMRT SPARTĚ SMRT SPARTĚ SMRT SPARTĚ SMRT SPARTĚ SMRT SPARTĚ SMRT SPARTĚ SMRT SPARTĚ SMRT SPARTĚ SMRT SPARTĚ SMRT SPARTĚ SMRT SPARTĚ SMRT SPARTĚ SMRT SPARTĚ SMRT SPARTĚ SMRT SPARTĚ SMRT SPARTĚ SMRT SPARTĚ SMRT SPARTĚ SMRT SPARTĚ SMRT SPARTĚ SMRT SPARTĚ SMRT SPARTĚ SMRT SPARTĚ SMRT SPARTĚ SMRT SPARTĚ SMRT SPARTĚ SMRT SPARTĚ SMRT SPARTĚ SMRT SPARTĚ

Reagovat
smazaný uživatel

Závist je špatná vlastnost

Reagovat
smazaný uživatel

Drž hubu ty sparťanský lejno

Reagovat
smazaný uživatel

ty si idiot....

Reagovat
smazaný uživatel

jaj retardira

Reagovat
smazaný uživatel

znovu se ukázala debilita některých jedinců

Reagovat
smazaný uživatel

no právě on má asi zácpu protože mu tam to spartanský lejno uvízlo ,jinak je to retard

Reagovat
smazaný uživatel

Ať Bednář zemře strašlivou smrtí a s ním i celá podělaná Sparta

Reagovat
smazaný uživatel

chlapče chlapče je vidět že v životě si toho moc nepoznal,já ano,je pravda že také ani Spartu a ani Bednáře nemusím ale mám mozek.Smrt Spartě trochu respektu k soupeři.Také bych nikdy nepřál nikomu smrt ani svému nejhoršímu nepříteli,ale to sou moudrá slova a to tobě moc neříká.

Reagovat
smazaný uživatel

pokud nejste kouč kurzu mluvení do dubu a nezkoušíte nějaký nový přístup, nechápu vaši motivaci takovému člověku vůbec odepisovat. vlastně chápu. ale uznejte, že je to zcela zbytečné, byť přímo vybízející k reakci. je to mladej vemeňák...vyroste z toho, věřím mu !

Reagovat
smazaný uživatel

neříkej mi chlapče ty starej komunistickej úchyly. Budeš mi vykat je ti to jasný dědku?

Reagovat
smazaný uživatel

35! 35! 35! 35! 35! 35! 35! 35! 35! 35! 35! 35! 35! 35! 35! 35! 35! 35! 35! 35! 35! 35! 35! 35! 35! 35! 35! 35! 35! 35! 35! 35! 35! 35! 35! 35! 35! 35! 35! 35! 35! 35! 35! 35! 35! 35! 35! 35! 35! 35! 35! 35! 35! 35! 35! 35! 35! 35! 35! 35! 35! 35! 35! 35! 35! 35! 35! 35! 35! 35! 35! 35! 35! 35! 35! 35! 35! 35! 35! 35! 35! 35! 35! 35! 35! 35! 35! 35! 35! 35! 35! 35! 35! 35! 35! 35! 35! 35! 35! 35! 35! 35! 35! 35! 35! 35! 35! 35! 35! 35! 35!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dest1l

Tvý rodiče, pravděpodobně sourozenci, na tebe musí být neskutečně hrdí. Vsadím se, že jsi ozdobou každého večírku v sanatoriu.

Reagovat
smazaný uživatel

takové klišé. zasloužil by si jistě něco mnohem originálnějšího. :p nějaký obšlehnutý meme..co ? ok.. bohnicema se nálepkuje nějak moc často. skoro mi připadá, že se tam každej niterně touži jednou podívat a pak v nestřeženejch chvilkách tohle projektuje na druhý.. divná obsese si takhle nálepkovat lidi pro jeden debilní komentář , od jednoho ... klíííííd ne ?! ...tož móódřejšý ustóópý ,ne otče ?

Reagovat
smazaný uživatel

Modrá,žlutá červená to je sparta zkurvená!!!Ví to máma,táta i tchýně nejhorší jsou ty spartanský svině!!! A než mi tady někdo začne psát že jsem malé děcko bez IQ tak bydlim v Praze přes dvacet let a spartani uměj jen házet popelnice pod tranvaj nebo jít v devítí na na slávistickou holku a spílit jí šálu...jo to když já jdu sám proti třem a vědi že jsem slavista tak držej hubu a čuměj do země

Reagovat
smazaný uživatel

A zaskáčem si...kdo neskáče fandí sraltě hop hop hop!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Costa Nhamoinesu Tiemeko Konaté to asi znamená somálsky (zase budem druhý za plzní) ale co aspon vám zbide to že jste před slavii

Reagovat
smazaný uživatel

tohle může napsat jedině plzeňák, neboť nikdo jiný netouží slavii sesadit z pomyslného 2. místa v historii české kopané. Na to by musel paclík vyhrát ligu mistrů a 1.tah v eurodžekpotu, koupit zvuk od bose pro lepší akustiku a stejně bude pořád ve stínu toho rychlokvasu... a navic jsem si jistej, že slavie zase povstane , a to už bude Vrba někde v Realu Madrid...a vy najednou zjistéte, že to bylo celý hrad z písku, umě vyztuženej vrbovým proutím, které se ovšem tak rozroste, že už nepůjde osekat...a horvát to trénovat fakt nemůže, tomu doufám nevěříte. tradice pražských eS je pro vás prostě něco tak vzdáleného , jako ten jackpot...a zanim procentuelne lehce v zavesu ta LM :p šašci jedni nepokorný...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi opilej nebo zhulenej?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím většinou se tu baví o fotbalu a ne o fanouškách

Reagovat
smazaný uživatel

Má pravdu ale

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je parada, kdyz je parada. Takle zhruba by to melo vypadat nee, v 10. minute uklidnit, chvili to podrzet, ukazat ze obrana je v cajku a pak tam nahazet dalsich par kousku a vyhra 4:0 je paradni. I kdyz proti Pribrami, tak na nase pomery si myslim krasnej vysledek. Tady se zase ukazuje jestli mel jit Bedna do zakladu namisto Kadlece(Prikryla), ale zas je pravda jak by to mohlo vypadat, jestli to dokaze rozpohybovat uz odzacatku nebo je to ten pravej zolik, coz dokazuje uz nejakej zapas. Je to velky dilema, kazdopadne stoji to za to zkusit, uz proste proti Baniku, ja nevim na co ten Lavicka ceka, ja vim ze neni proc to menit, kdyz to takle funguje na zolika, ale zkusit se to musi, treba to bude jeste vetsi kolotoc, doda tomu tymu klid a pohodu na balonu....no kazdopadne sme na chvili v cele

Reagovat
Sw!fty

ty vole takovej hate tady .. to koukám doufám, že dostane Konaté víc prostoru, protože ta jeho přihrávka na Bednáře byla na jedničku

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele