29. kolo
25.05.2014 18:00 CET
1 : 1
(0:0)
Stadión:
Eden Aréna, Praha

Reportáž

Slavia neudržela náskok a bere proti Slovácku jenom bod

Až do posledního kola musí bojovat fotbalisté pražské Slavie, která proti Slovácku dlouho vedla, ovšem těsné vedení neudržela a tím pádem se musí o prvoligovou příslušnost nadále strachovat.

Hostující družina nastoupila do zápasu s chutí, ale k ohrožení slávistické branky se prakticky nedostávala. Naopak SKS mohl "spasit" Gecov, ale místo přihrávky na lépe postaveného Necida zakončil sám a trefil pouze strážce moravské branky! Další možnost měl sám Necid, avšak Heča si bez větších problémů věděl rady. Tou dobou už však někteří fanoušci, na protest proti fotbalové asociaci a jejímu boji s vulgaritami, stadion opustili...

...neviděli tak další šanci Necida, který však na hostujícího strážce branky opět recept nenašel. Ještě do přestávky zahrozilo i na druhé straně, ale Kerbr na Černého nevyzrál.

Na začátku druhého dějství mohl domácí ekipu vysvobodit z křeče opět Gecov, ale ve vyložené příležitosti kromě brankáře přehodil i samotnou branku! Rychlý kontr následně zakončoval pro změnu Necid, ale ani jemu se nepodařilo přimět Heču ke kapitulaci.

Červenobílí se však nakonec přece jen dočkali: Nitrianský po zaváhání Kerbra našel Gecova, který už se do třetice všeho dobrého nemýlil a poslal Slavii do vedení 1:0! Pojistku mohl záhy přidat Nitrianský, ale z bezprostřední blízkosti branku netrefil. Pět minut před závěrečným hvozdem ale přišel pro sešívanou družinu naprostý šok: Kerbr svým centrem na zadní tyči oslovil zapomenutého Trousila, jenž bez větších potíží srovnal na 1:1. Vzápětí mohlo být pro Slavii ještě hůře, když Diviš oslovil právě Kerbra, ten ovšem z bezprostřední blízkosti trestuhodně minul!

Autor: Jiří Vojík / fotbal.idnes.cz

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

2-0

Reagovat
bayern987

3:0

Reagovat
vanGomm

Tip 1.

Reagovat
smazaný uživatel

Cuju dvojku...0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Slavia je fakt marná

Reagovat
REPLIKATOR

Cirkus Eden

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele