25. kolo
20.04.2014 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Sigma Olomouc - 1. FK Příbram 0:0

Důležitost utkání Sigmy Olomouc s Příbramí byla taková, že se nakonec projevila i na konečném výsledku. V ryze záchranářském duelu nikdo nechtěl udělat osudovou chybu a taktikou svázané utkání branku nevidělo.

Oba týmy tak zůstávají mimo sestupové příčky, ale vyhráno pochopitelně nemají. Lépe je na tom Příbram, která má na Olomouc dvoubodový náskok.

Branka sice na Andrově stadionu nepadla, ale velké šance k vidění byly. Tu první měl až ve 25. minutě domácí Schulmeister, který ale místo toho aby uklidil míč do sítě, trefil jednoho z obránců. Od té doby měl fotbal poměrně grády. Varadi ve stoprocentní příležitosti ztroskotal na Hruškovi, stejně jako jeho kolega Nepožitek. Hruška dvakrát skvěle zasáhl a na bezbrankovém stavu měl lví podíl. Hned na druhé straně hrozil před Zlámalem Řezníček a i olomoucký brankář se vyznamenal. Souboj Řezníčka se Zlámalem se opakoval i ve 40. minutě a znovu byl úspěšnější příbramský brankář.

Po změně stran už se tak ofenzivní fotbal nehrál, ale šance vznikaly. Schulmeister slibnou akci zabrzdil špatným zpracováním a Slepička zblízka na Zlámala nevyzrál. V 77. minutě si Příbram zápas zkomplikovala. Jugas po faulu na Schulmeistera uviděl druhou žlutou kartu a musel do sprch. Početní převahu však Hanáci nedokázali využit. V nastaveném čase byl blízko blizoučko Adam Varadi, ale v šanci, kterou by prostě měl dávat selhal. Po Hruškově zákroku totiž netrefil prázdnou branku. Diváci tak čekali na branku marně.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
vitecek15

Věřím. 3:1. Pospíšil, Rolinc 2x a za hosty nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle byl hnus!!!....ale čemu se divit, když v základu hrají Zahradníček, Javůrek a podobní kopita ...bude to ještě těžkej boj

Reagovat
vitecek15

To je těžký, když místo Javora nemáme nikoho. Zahradníček zas tak hroznej nebyl. Sigma jasně lepší, ale vyloženou šanci, kromě té, kterou nesmyslně spálil Varadi, neměla. Škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

I když jsem fanoušek Příbrami tak musím uznat že Olomouc byl jasně lepší. Tento zápas se stal i Příbrami proti Teplicím. Celý zápas byla PB lepší a přišel podělaný protiútok a gól.

Ale co neproměnil Varadi to sem se mohl pochcat smíchy

Reagovat
vitecek15

Tak to jsme dva. V press centru se povídalo, že si vsadil 0 za hodně penízků.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale řekl bych že ten Jugas tu červenou dostat nemusel

Reagovat
vitecek15

Jugas asi nee, nevím, nejsem si jistej. Ven měl jít Řezníček za ty svoje excesy. Za 5 minut 5 faulů a bez karty, to se jen tak nevidí. A pak mimo dosah rozhodčího praští úmyslně loktem do obličeje... Hnus, velebnosti.

Reagovat
Sw!fty

Řezníček je kokot, to se ví už dlouho

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli jezdíte na zápasy ( né že bych proti vám něco měl ) ale Řezníček je tam vždy v klidu. A největší s prominutím kokot je tam Zeman ten si stěžuje opravdu na všechno

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele