25. kolo
20.04.2014 17:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

FK Teplice - Zbrojovka Brno 0:1

Spojení Evropská liga a Teplice začíná být čím dál větší utopie. Severočeský celek doma znovu padl a tři body ze Stínadel si odvezlo za nejtěsnější výhru Brno. Zbrojovce výhru vystřelil čtvrthodiny před koncem Schuster.

Teplice před tímto kole stále zůstávali ve hře o Evropskou ligu, ale po dnešku už to budou mít hodně složité. Na třetí místo ztrácejí už sedm bodů, na čtvrté body dva. Přitom není ještě vůbec jasné, zda si čtvrtý tým Gambrinus ligu poháry vybojuje.

Ale k samotnému utkání. Zhruba pět a půl tisíce diváků viděli v prvním poločase převahu domácích Teplic, avšak chybělo kýžené gólové vyjádření. Krob pouze centrem donutil k zákroku Doležala a Ljevakovič zase netrefil balón. V čisté gólovce se zjevil i Milan Matula a Doležal jeho pokus až nadvakrát pokryl!

Brno si první velkou šanci vytvořilo až po přestávce. Útočník Skalák postupoval sám na Grigara a teplický brankář svým zákrokem Teplice výrazně podržel! O chvíli později netrefil balón Pašek, přičemž na něj doslova zívala prázdná branka. Pašek měl prsty ještě v dalším průšvihu Zbrojovky, když společně se Skalákem zazdili další čistou gólovku. Teplice začínali v obraně neuvěřitelně propadat a šance Zbrojovky přibývaly. Teplice si koledovali natolik, že jejich špatné počítání nemohlo zůstat nepotrestáno. V 76. minutě si na centrovanou standardku naskočil Aleš Schuster a přesnou hlavičkou přiblížili Brnu nejen tři body, ale rovněž záchranu. Šokované Teplice se na odpověď nezmohli a ani závěrečný tlak se nekonal. Zbrojovka "vykradla" Stínadla a domů pocestuje na výsost spokojena.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

4:2

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Skoro ste se trefili i když přiznám, že ani já jsem nevěřil ve výhru Zbrojovky, ale teď už je záchrana naše

Reagovat
smazaný uživatel

Blahoželám k záchrane

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele