21. kolo
24.03.2014 18:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

FK Teplice - FK Mladá Boleslav 0:1

Teplice padly na vlastním stadionu, o tři body je připravila Mladá Boleslav. Jediným úspěšným střelcem zápasu se stal Jasmin Ščuk, který rozhodl patnáct minut před koncem utkání.

Domácí hráči se pokusili o brzkou trefu hned v úvodu utkání, když se Chukwudi Chukwuma dostal k hlavičce a brankář Jakub Diviš se musel natahovat, aby jeho pokus včas zastavil. I hosté se pokusili ohrozit domácí bránu, ale kvůli nepřesnosti se do zakončení nedostali úplně podle představ. Úvod utkání ale rozhodně nepatřil k příliš strhujícím a jeho tempo bylo velmi pomalé.

Hosté se mohli možná trochu překvapivě ujmout vedení díky pokusu Jana Bořila, který ale neměl štěstí a míč napálil jen do tyče. Následnou dorážku odvrátil Jablonský na rohový kop. Boleslav se dál tlačila do koncovky a zajímavě vypadala také následná akce hostí, kterou po centru zakončoval útočník Koreš, ale v dobré pozici minul. Další desetiminutovka již přinesla zlepšený obraz hry, což jasně ukázala další šance Vachouška. Jeho střela těsně minula břevno.

A příliš štěstí neměl ani Chukwuma, který sice hýřil aktivitou, ale v zakončení mu dnes štěstí nepřálo. Centr od Kroba totiž do sítě nedostal. Teplice úřadovaly díky Litsingimu, kterou ještě tečoval nabíhající Jindráček. Brankář Jakub Diviš se ale vyznamenal. Teplice mohly jít do vedení díky průniku Jablonského, který postupoval s míčem poměrně neatakován a dobře vypálil, ale Diviš nakonec neinkasoval. I do druhé půle se Teplice dostaly tím nejlepším možným způsobem, třebaže ne způsobem zcela gólovým. Jinak ale parádní pokus Chukwumi, který mířil těsně vedle "nůžkami".

Po pádu Štěpána Vachouška se do šance probil protihráč Jarolím, který se rázem ocitl ve velké šanci. Tu ale nevyužil podle nejlepšího možného svědomí. Domácí mohli rozhodnout již po hodině hry, ale opět jim nepřálo štěstí. Na to může naopak spoléhat brankář Jakub Diviš, kterého spasila tyč po ráně Jindráčka a následně břevno, které nastřelil Ljevaković.

Přeci jen se však skóre měnilo a postaral se o to hostující Jasmin Ščuka, který patnáct minut před koncem utkání využil spolupráce Jarolíma s Magerou a po centru druhého jmenovaného hlavou zakončil velmi přesně - 1:0 pro Mladou Boleslav. Vzápětí sice mohl vyrovnat Nivaldo, ale brankář Diviš naplno předvedl své umění a fantastickým zákrokem akci zastavil! Díky třem bodům se Boleslav posunuje na třetí místo.

Autor: Ondřej Pražák / onlajny.cz

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Som skalopevne presvedčený, že v tomto stretnutí uvidíme mimoriadne kvalitné stretnutie. 2:2

Reagovat
vanGomm

Teplice minule s námahou porazili Slavia.Ml.Boleslav by měla být přece jen kvalitnější a uhrát tam lepší výsledek než Slavia.Tip X.

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Boleslav +1,5 g

Reagovat
smazaný uživatel

X 1:1

Reagovat
mario23

Doufám v plichtu, Boleslav předvádí přesvědčivější výkony, než Teplice...

Takže 1:1, jako v tiplize...

Reagovat
cepinzcegamy

poločas/konec x/x

Reagovat
klokan.paul

Jasná 0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele