16. kolo
01.12.2013 15:00 CET
4 : 0
(3:0)

Reportáž

Boleslav na závěr podzimu zabrala a rozstřílela nebohý Baník

Třízápasová série bez vítězství je z pohledu mladoboleslavských fotbalistů u konce a po jednoznačném vítězství nad Ostravou se Středočeši drží na průběžné páté příčce, zatímco FCB přezimuje těsně nad chvostem.

Hned od začátku bylo naprosto jasné, kdo bude držet pod taktovkou dirigentské kormidlo: Bolka měla jasně navrch a jako to po osmi minutách dokumentoval Štajner, ovšem jeho pokus si na Pavlenku nepřišel. Za okamžik už však hosté kapitulovali: Štohanzl a Chramosta dopravili po chybné rozehrávce mičudu k Nešporovi, jenž se střelou na zadní tyč nemýlil - 1:0.

Po půlhodině hry mohl pojistit vedení Štohanzl, ale z bezprostřední blízkosti mířil domácí středopolař pouze do tyče! Ještě do přestávky se však skóre přece jen znovu měnilo. Nejprve Chramosta propasíroval balón ke Štohanzlovi, který pohodlně zavěsil z malého vápna a posléze si oba hráči role vyměnili - 3:0! A to před tímto duelem Baník Neinkasoval celých 264 minut.

Ostravský kormidelník Martin Svědík těsně před odchodem do kabin stáhl ze hry Vomáčku, jehož místo zaujal Zawada a o patnáct minut později se na trávníku místo Holzera objevil Milosavljev. Ani to však slezskému celku nepomohlo. Definitivní rozhřešení přišlo v 54. minutě, kdy Štajner po další kombinaci vyzval na zadní tyči Nešpora, jenž svým osmým ligovým gólem zvýšil už na 4:0! Korigovat mohl po standardce Kraut, ale Diviš si věděl rady. Pro hosty mohlo být ještě hůře, ale čerstvý Šultes a Chramosta další velké možnosti nevyužili, stav 4:0 zůstal neměnný.

Autor: Jiří Vojík / fotbal.idnes.cz

Komentáře (12)

Přidat komentář
milan78

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
vanGomm

Tip 1.

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
OtecJaJ10

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Banik překvapi PP2

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl bych aby Baníček vyhrál, ale vidím to na prohro tip 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

a Dyjan prečo nehral?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele