2. kolo
27.07.2013 20:15 CET
4 : 0
(2:0)
Stadión:
Na Julisce, Praha

Reportáž

Berger s Pospěchem sestřelili Sigmu!

Pokud existuje jméno, které bude Hanáky strašit ještě dlouhou dobu, pak je to jistě Zbyněk Pospěch. Dukla se spolehla na schopnosti zkušeného střelce a udělala dobře - Pospěch dnes zaznamenal všechny čtyři branky svého týmu!

Populární stadion Juliska dnes zažil one-man show, hlavním protagonistou se stal Zbyněk Pospěch. Díky jeho čtyřem zásahům je nejen hvězdou dosavadního kola, ale také pomohl Dukle ke druhému místu v průběžné tabulce. Pospěch si schoval po dvou gólech do obou poločasů, Dukla jasně zvítězila a může slavit.

Spolupráce Ondřeje Vrzala s Markem Hlinkou sice znamenala první střelu na bránu, ale nejednalo se o nijak vážné ohrožení brankáře Zdeňka Zlámala. To přišlo až o minutu později, kdy si na centr Tomáše Bergera naskočil Zbyněk Pospěch a Zlámal se natahoval marně. Poprvé, nikoli však naposledy.

Další branka totiž na sebe nenechala dlouho čekat - uběhlo sotva 60 vteřin, když se k balonu dostal opět Zbyněk Pospěch a ten zužitkoval skvělý pas spoluhráče Bergera!

O pár minut později se situace v opačném gardu opakovala, teď však Berger pouze upadl v pokutovém území a očekával hvizd sudího Kovaříka. Jeho píšťalka ale zůstala němá. Ke gólu měl blízko také mladík Pázler, jehož ránu ještě tečoval Dreksa. Ani on však nedal míči tak velkou razanci a brankář Zlámal situaci pohlídal. Na velkou šanci jsme čekali až do konce první půle. Zbyněk Pospěch našel v pokutovém území volného Pázlera, který trefil jen vybíhajícího Zdeňka Zlámala. Dostal sice šanci na reparát, ale Zlámal se činil i napodruhé. Ke gólu nevedla ani další spolupráce Pázlera s Pospěchem, druhý jmenovaný mířil mimo.

Dukla se v dnešním utkání prokázala jako mistr prvních minut. Dvakrát skórovala po nástupu na hřiště a dlouho jí netrvalo překonat brankáře Zlámala ani v poločase druhém. Už tři minuty po změně stran se olomoucká obrana znovu ukázala ve špatném světle, když jednak nechala v klidu centrovat Romeru, a jednak její obránci vůbec nehlídali Pospěcha. Střelec Dukly Praha tak mohl slavit hattrick a pražský celek vedl jasným rozdílem.

Olomouc působila bezbranným dojmem, jedinou větší akci rozehrál Petr, který poslal míč na hlavičkujícího Šindeláře. Střídající záložník Olomouce však mířil těsně nad břevno. Takže Dukla mohla trestat - dvorní nahrávač Berger našel spoluhráče Pospěcha a ten se dnes večer prosadil již počtvrté! Sigma v té době již jen nevěřícně kroutila hlavou, Berger s Pospěchem se překonávali.

Střídající Marek mohl ještě více potupit olomoucký celek, ale po centru Bergera minul. To ale domácímu výběru vůbec vadit nemuselo, druhé kolo Gambrinus ligy mu vyšlo nad očekávání a slaví druhou příčku.

Autor: Ondřej Pražák / onlajny.cz

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0-0

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
Veselac

tip 1....3:2, over 2,5

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi mi "ukradl" tip

Reagovat
smazaný uživatel

Tip 1...3:2

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
Frank Lampard 8

0:2 nebo 0:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Pospěch Z. HATTRICK

Reagovat
smazaný uživatel

+ ještě jeden

Reagovat
Frank Lampard 8

Kotůlek ven!

Reagovat
smazaný uživatel

já se na to vyseru...měl jsem Pospěcha ve Fantasy aji Fan Lize v 1. kole jako kapitána a ve 2. jsem místo něj dal Doška, kterej ani nenastoupil

Reagovat
smazaný uživatel

Suverenni vykon Dukly, necekal jsem ze az tak jednoznacnej a ze ho vystreli jeden hrac, ale kdyz to klape...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele