20. kolo
16.03.2014 15:00 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

Baumit Jablonec - Sigma Olomouc 2:1

Jablonec prolomil jarní smůlu a doma konečně vyhrál. Odnesla to Sigma Olomouc, která ale ještě v nastaveném čase držela nadějný nerozhodný výsledek. Vše rozhodla penalta proměněná Lubošem Loučkou.

Baumit začal před vlastním publikem lépe a velmi brzy se mohl ujmout vedení. Novákův dobře zahraný volný přímý kop skončil na pohotovém brankáři Blahovi. Zanedlouho se snažil propálit hradbu hostujících těl Kopic, ale neúspěšně. Domácí se dokonce dožadovali pokutového kopu po ruce Falla. Sudí jejich prosby nevyslyšel, což nakonec nemuselo mrzet. Za pár minut totiž mířil do černého Tomáš Čížek a Jablonec vedl do šaten 1:0.

Druhé dějství nepřineslo mnoho zajímavých okamžiků. Výjimkou byl až závěr, přesněji poslední čtvrthodina. Fantišova střela skončila vedle a v 78. minutě doslova odmítl vyrovnání Depetris. Jablonec si hlídal těsný náskok, jenže neuhlídal. Tři minuty před koncem zápasu se po závaru nejlépe zorientoval Rolinc a srovnal na 1:1.

Olomouc si ale z Jablonce body neodvezla. V 89. minutě došlo k faulu a sudí neváhal odpískat penaltu. Luboš Loučka ho proměnil a nakonec strhl tři body ve prospěch domácích.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
klokan.paul

X2

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele