14. kolo
10.11.2013 15:00 CET
6 : 0
(3:0)

Reportáž

Baumit Jablonec - 1. FK Příbram 6:0

Jablonec nevídanou kanonádou rozdrtil Příbram 6:0 a alespoň tímto zápasem se dostal z výsledkové krize. Jako černá ruka řádil Michal Hubník, tři sám dal a na dvě branky přihrál.

Ofenzíva Baumitu rozebrala příbramskou vozovou hradbu už po šesti minutách. Pohlednou akci po ose Piták-Vaněk zakončil Hubník a načal střelecký účet utkání - 1:0. O několik minut později se dostal k odraženému balónu Třešňák a dorážkou zvýšil na 2:0. Hruškovi přitom nasadil potupné jesličky. Obrana středočechů dnes měl den otevřených dveří, po půlhodině zvyšoval už na 3:0 znovu Michal Hubník, když pláchl celé obraně, obešel Hrušku a do prázdné zakončil!

Hubník mohl zkompletovat hattrick už v prvním poločase, ale při dalších šancí měl smůlu. Jeho chvíle ale ještě přišla v poločase druhém. Jablonecká smršť totiž pokračovala i na začátku druhého dějství, navíc ještě intenzivněji. Centr Hubníka ve 48. minutě doplachtil na hlavu Beneše a už to bylo 4:0. Za další dvě minuty Hubník opět v roli nahravače vysunul Třešňáka a bylo to už 5:0.

Příbram hrála příšerně, kdyby Jablonec vyloženě chtěl, nasypal by hostům ještě dalších pět kousků. Baumit se ale dopředu hnát nemusel, přesto čtvrthodiny před koncem ještě zvýšil. Po centru Kubisty se k míči prodral Hubník a dal na 6:0, navíc zkompletoval hattrick. Jablonec dnes Příbram doslova zdemoloval.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

tip 1...2:0

Reagovat
vanGomm

Po té pokutě by měli vyhrát.Tip 1.Ten kurz se mě ale moc nelíbí.

Reagovat
ondrasch77

2-0 snad....

Reagovat
REPLIKATOR

Příbram dnes prohrála 0:6 v Jablonci a utržila tak svoji nejvyšší prohru v historii. V případě Baumitu se o rekord nejednalo, v sezóně 1997/98 totiž potupil výsledkem 8:0 České Budějovice.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám že tento Pseudo-tým sestoupí

Reagovat
oli9

Reagovat
smazaný uživatel

myslim, že se Jablonec v pohodě udrží

Reagovat
smazaný uživatel

proč vlastně nechytal Špit?? furt se řeší ta jeho stovka vychytanejch nul.....a zas nic

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele