17. kolo
22.02.2014 16:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

1. FK Příbram - Bohemians Praha 1905 1:0

Branka Jakuba Řezníčka z 33. minuty rozhodla o zisku tří bodů pro domácí Příbram. Středočeši si tak připisují důležitou výhru a do jarní části soutěže vstupují tou pravou nohou. Bohemka se snažila alespoň vyrovnat, ale dnes jí střelecky nebylo přáno.

Sotva se diváci usadili na svá místa, nabídly jim oba tábory ofenzivní podívanou. Jako první měli na kopačce úvodní branku Pražané. Kuklys hlavičkou překonal Hrušku, ale pomezní sudí signalizoval ofsajd a gólové vzrušení tak bylo zbytečné. Vzápětí na druhé straně orazítkoval tyč Volešák a z dorážky ještě trestuhodně selhal Řezníček. Neuběhla ani minuta a Řezníček v další obrovské šanci trefil břevno! Byl to hodně divoký začátek, který ale první branku nepřinesl. Skóre se měnilo "až" ve 33. minutě. Nová posila, Miroslav Slepička, vybídla ke skórování předchozího "hříšníka" Řezníčka a ten se tentokráte nemýlil - 1:0 pro Příbram. Domácí ještě více ožili a bylo jich plné hřiště.

Také po změně stran byli aktivnější Příbramští. Pilík střílel jen do Berkovce a Mišůn mířil těsně vedle. Klokani se nemohli dostat do tempa a nedokázali si vytvořit žádný tlak. Ve druhém poločase neměl gólman Hruška prakticky žádnou práci. A jelikož ani domácí se v závěru nehnali dopředu, skončilo utkání nejtěsnějším výsledkem ve prospěch Příbrami.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
Sw!fty

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Tip 2:1 Mišůn,Volešák - Lietava

Reagovat
vanGomm

Proč se zde neuvádí počet diváků?To to tam ještě počítají?

Reagovat
Sw!fty

nemohli je všechny najít

Reagovat
vanGomm

Tak těch diváků bylo nejdříve 4 285,ale pak našli ještě jednoho,takže 4 286.Každopádně na zdejší poměry je ta návštěva slušná.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele