30. kolo
31.05.2014 18:00 CET
0 : 2
(0:2)

Reportáž

1. FC Slovácko - FK Teplice 0:2

Slovácko sice zakončilo sezonu domácí porážkou, ale celkově může být navýsost spokojeno. Konečné šesté místo je totiž velkým úspěchem. Špatnou sezonu neprožily ani Teplice, byť zklamání z nezisku Evropské ligy i po výhře 2:0 převažuje.

Teplice v Uherském Hradišti udeřili hned z kraje. V sedmé minutě obdržel přesnou přihrávku Litsingi a gólem zajistil hostům brzké vedení 1:0. O chvíli později byli Teplice v další čisté gólovce, Litsingi tentokrát vymýšlel pro Salamiho, který se sice kličkou zbavil Hečy, ale míč do branky nenasměroval. Litsingi si v prvním poločase dělal s obranou Slovácka co chtěl a ve 32. minutě vyzval k jistému zákroku Heču, když se z úhlu pokoušel dostat míč do sítě. Na druhé straně zkoušel přehlavičkovat golmana Slavíka Trávník, jenže neúspěšně. A tak opět udeřilo před brankou Hečy. Francis Litsingi dostal opět spoustu prostoru a tentokrát si s brankářem Slovácka poradil - 2:0 pro Teplice.

Tempo hry ve druhém poločase upadalo. Hosté si hýčkali dvoubrankový náskok a zbytečně se nikam nehnali. Ofenzíva Slovácka golmanu Slavíkovi příliš krušných chvil nepřichystala, až v 71. minutě střílel Lukáš a teplický brankář byl na místě.

V závěru utkání mohli Teplice zvýšit náskok, konkrétně střídající Chukwuma nepřehodil jenom Heču, nýbrž i celou branku. Každopádně Teplice bez větších potížích porazili domácí Slovácko 2:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
klokan.paul

Tip 1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele