10. kolo
07.10.2012 16:00 CET
2 : 1
(0:0)

Reportáž

Zbrojovka Brno - Slovan Liberec 2:1

Mistrovský Liberec opět prohrál a v tabulce spadl už na deváté místo. Naopak Zbrojovka vítězstvím 2:1 potvrdila dobrou formu a po kompletním odehrání kola bude nejhůře šestá. Pravda, tři body spadly domácím do klína na poslední chvíli. V nastaveném čase se trefil Přerovský.

První poločas nenabídl příliš záživný fotbal. První vážnější příležitost si po čtvrthodině vytvořili hosté, ale Šuralova přízemní rána skončila na boční síti. Po chybě Šoljiče pak mohl ztrestat defenzívu Zbrojovky Liulka, ale ani teď se skóre nezměnilo. Ve 39. minutě předvedli krásnou akci Kušnír se Šuralem a domácí tým zachránila tyčka!

S druhým poločasem přišlo i více šancí, domácí Halaška mířil těsně vedle, ale nemuselo ho to mrzet. V 57. minutě totiž Brno vstřelil první gól zápasu. Pavel Zavadil předvedl krásnou individuální akci a technickou střelou uklidil míč do sítě - 1:0 pro Zbrojovku Brno. To pochopitelně byla velká výzva pro Liberec. Slovan zvýšil aktivitu a třináct minut před koncem srovnal na 1:1. Bosančič z velkého úhlu vystřelil a brankář Radek Petr nečekaně inkasoval. Slovan měl štěstí, ale to k fotbalu patří.

Nicméně zápas tím neskončil. Tři minuty před koncem fauloval Vácha a sudí ho poslal předčasně do šaten. Oslabený Liberec se nakonec převaze domácích neubránil. Nejprve Lutonský minul branku, ale v nastaveném čase vystřelil tři body pro domácí Daniel Přerovský. Ten dorazil do branky střelu Mezlíka, kterou Hauzr vyrazil. Brno takřka z poslední šance vstřelilo rozhodující gól, Slovan Liberec porazilo 2:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.cz

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
Sw!fty

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
patrikhm

Mohli bysme je porazit.. tipnu 2:1

Reagovat
Sw!fty

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
Tomtaf

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:5

Reagovat
REPLIKATOR

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Musím se přiznat, že tento zápas je pro mne veliký oříšek. Dva týmy s psychicky nevyrovnanými hráči, kteří mohou v tomto zápase způsobit kdovíjakou škodu. Tentokrát to tipuju na červenou kartu pro Tomáše Janů, který už kolikrát svými výbuchy pokazil Liberci celé utkání. Zbrojovka Brno, kdysi také jen Brno nebo Boby Brno budou chtít před domácími vyhrát, Přičteme-li k tomu červenou kartu pro Janů - hra Liberce v 10ti, je vymalováno. +.é

Reagovat
smazaný uživatel

*1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Neprohra Brna.;

Reagovat
ronaldik

Liberec nevyhrál, pokud nepočítáme penalty s Českou Lípou, od 26.8. Mistr jak má být.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele