6. kolo
01.09.2012 15:15 CET
3 : 1
(0:1)

Reportáž

Zbrojovka Brno - České Budějovice 3:1

I když se Brnu poslední zápasy nevedlo, dnes na sobě nedalo znát sebemenší zaváhání a poradilo si s Českými Budějovicemi. Po bodu za každý gól a zatím pátá pozice. Budějovice odjíždějí bez bodu a nyní jsou na posledním místě.

První šance utkání se zrodila již ve třetí minutě a ukázala, že dnes se diváci rozhodně nudit nebudou. Martin Husár našel centrem před bránou téměř volného Jurdíka, ten však nezakončil podle svých představ. Brno se však muselo také bránit. Markovič nedokázal přesně zakončit z velké části hlavně proto, že na svém místě nechyběl brankář Radek Petr.

Štěstí měli také hosté. Z následného protiútoku kapitána Švancary se málem prosadil Šoljič, jeho hlavička ale Daňka nakonec nevystrašila. A ještě lépe na tom hosté byli po třinácti minutách hry, protože se poprvé měnilo skóre. Obrana domácích jakoby vůbec neměla zájem hrát fotbal, míč si v poklidu vzal Sandro a zakončil - šok pro domácí Brno a vedení pro Dynamo 1:0.

Tento gól byl ale také jedna z mála povedených věcí prvního poločasu. Kromě něj stojí za zmínku snad jen zranění Kaufmana, který musel být po půlhodině stažen ze hry a nahradil ho Martin Sus.

Druhý poločas již probíhal podle mnohem vyšší kvality. A to hned po třech minutách po změně stran. První brankou se blýskl veterán Petr Švancara, který parádní ranou uklidil míč k tyči bezmocného Daňka - 1:1.

A Brno dál útočilo - po Švancarově centru mohli domácí vstřelit další gól, všemu ale učinil přítrž zákrok skvěle postaveného Aleše Hanzlíka. Když uběhla hodina hry, mohli se domácí příznivci radovat znovu. A byl u toho opět Petr Švancara, který dnes odehrál fantastické utkání. Za Daňkova záda poslal míč přesně umístěnou hlavičkou, díky které vedlo Brno 2:1!

Domácí si přichystali ještě jednu branku. Dvacet minut do konce, u míče střídající Petr Glaser a právě neví, co s míčem. Tak udělá to nejjednodušší - napálí míč směrem na bránu. A dnes mu štěstí přálo, protože jeho rána skončila v síti!

V nastaveném čase druhého poločasu se mohlo skóre změnit ještě dvakrát, ani jednu příležitost ale žádný tým nevyužil a tak duel končí lepším výsledkem pro domácí. Hlavní hvězdou byl Petr Švancara, jehož dva góly notně pomohly radujícímu se Brnu.

Autor: Ondřej Pražák / onlajny.cz

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Tak musíme zabrat, a Budějovice jsou celkem ideální soupeř. Aspoň o dva góly 2:0.

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední zápas Cipra na lávce.

Reagovat
smazaný uživatel

pokuď nevyhrajeme nad udavačema nemáme v lize co dělat

3:1

Reagovat
Tomtaf

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

tip X..1:1

Reagovat
staimy

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:2 branky Brna-Halaška,Švancara branky Budějovic-Javorek,Markovič

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda ! Mercedes Snad se kluci oklepali z těch dvou prosranejch zápasů a příští kolo budou tři body z Hrdce. Vzhůru Brno !

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele