30. kolo
01.06.2013 17:00 CET
3 : 1
(3:1)

Reportáž

Jihlava konečně naplno zabrala a doma si vyšlápla na Slavii

Vítězná slávistická šňůra pod vedením staronového kormidelníka Michala Petrouše skončila, Slavia si z Vysočiny odváží tři inkasované branky a sezónu zakončí, stejně jako před třemi lety, na sedmé příčce.

Domácí měli hodně aktivní nástup a již po dvou minutách se hnal do šance Masopust, jeho troufalý pokus o efektní lob mu však nevyšel a kromě Rakovana přehodil i branku samotnou. Zasloužená odměna tak pro Komňackého družinu přišla až ve 24. minutě: Jungr na zadní tyči oslovil kapitána Vaculíka, jehož hlavička otevřela skóre - 1:0! Reagovat mohl z totožné akce Škutka, avšak Blažek kryl!

To mohlo Pražany záhy mrzet dvojnásobně. Pohlednou kombinaci Kolouška s Masopustem zakončil prvně jmenovaný přízemní střelou k levé tyči - 2:0. Radost Vysočiny však neměla přílišného trvání. Dohadování jihlavských hráčů o tom, jestli se měl rohový kop vůbec zahrávat, využil Hubáček a svým druhým ligovým zásahem za Slavii snížil na 2:1. Srovnat krok mohl Juhar, tvrdým pokusem ale na domácího brankáře recept nenašel. Znovu tak udeřilo na opačné straně: Koloušek oslovil Marka, který povedeným lobem přehodil Rakovana - 3:1.

Vyjma šance Vošahlíka, jemuž zakončení nesedlo podle představ, jsme po změně stran byli svědky hlavně fanouškovského souboje. Zatímco příznivci Jihlavy mohutně oslavovali záchranu mezi elitou, fanoušci SKS o sobě dávali vědět zejména prostřednictvím dělobuchů a dýmovnic, načež museli kvůli hustému kouři (podobně jako v Hradci Králové) zasahovat těžkooděnci. Dvacet minut před koncem mohl snížit Hurka, jeho snahu ale skvěle chytající Blažek za svá záda nepustil!

Autor: Jiří Vojík / fotbal.idnes.cz

Komentáře (13)

Přidat komentář
Veselac

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

tip 2..0:1

Reagovat
vanGomm

Viděl bych to podobně.Slavia sice má fazónu,ale neustále vyhrávat o 3-4 góly nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

neustale ty ses mimo

Reagovat
vanGomm

Jsou to jenom tipy.Mimo bych zřejmě byl,kdybych tipoval npř 4:9 atp.Pokud,ale tipuji výhru Slavie o gól,tak to nepokládám za až tak nemožné.Navíc výhra je to jako každá jiná a myslím,že dokonce také za 3 body.Ostatně Tvůj tip je 0:2 a můj je 0:1,1:2 atd.Takže v tom tipu se až zas tak moc nelišíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Petrous dotahne sezonu vitezne kort na Jihlave, 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
Tomtaf

2:1

Reagovat
kezba1

1:3 (Šourek-Vošahlík,Zmrhal,Kisel)

Reagovat
smazaný uživatel

To skóre za poslední čtyři zápasy je 12:1, ne 12:2 :))

Reagovat
smazaný uživatel

A tohle byl podle me asi nejprekvapivejsi vysledek, po ty forme Slavky pod Petrousem, prohrat na Jihlave...no skoda pro ne

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, je to škoda ...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele