24. kolo
19.04.2013 18:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Vysočina Jihlava - FK Teplice 1:1

V Jihlavě se diváci dočkali napínavých okamžiků až do samotného závěru utkání. Dlouho se jednalo o nezáživný zápas spějící k bezgólové remíze. Dělba bodů se přeci jen nakonec zrodila, ale zejména závěrečných dvacet minut bylo velmi dramatických.

Když už se zdálo, že se oba celky rozejdou bez gólů, dvacet minut před koncem poslal Teplice do vedení Mahmutovič. Hosté přirozeně chtěli své vedení uhlídat, to se jim ale nepovedlo, protože pouhé dvě minuty před koncem inkasovali po góle Jana Klimenta. Výsledek znamená, že Jihlava je stále osmá, Teplice jsou třinácté.

První poločas utkání domácí Jihlavy s Teplicemi mnoho příležitostí nepřinesl, ani jeden z týmů se nevyhnul nepřesnými přihrávkám. Zajímavější variantu v zakončení zvolil až střílející Kaufman, jeho dalekonosná rána ale brankáře Blažka nijak výrazně neohrozila a zkušený gólman si s ní poradil. Tlak hostí sice narůstal, ale jejich snaha o vstřelení branky se (i díky pozorné jihlavské obraně) v úvodní branku neproměnila.

Po změně stran málem zafungovala spolupráce Kolouška s Masopustem, ale brankář Grigar byl pohotově na místě a nedovolil změnu skóre. Ta naopak přišla na druhé straně. Konžský záložník Francis Litsingi našel na malém vápně volnějšího spoluhráče Aidina Mahmutoviče, který už si s balonem poradil a poslal hosty do vedení - 0:1.

Trenér František Komňacký se rozhodl pro střídání a zřejmě měl šťastnou ruku při výběru, protože střídající Jan Kliment pobyl na hřišti všehovšudy pět minut a již se stal jihlavským hrdinou. Lukáš Vaculík rozehrál rohový kop přesně na hlavu nabíhajícího spoluhráče a Jan Kliment zavěsil.

Dalších branek jsme se již nedočkali, oba týmy ale ve druhém poločase projevily více snahy. Po nezáživných prvních pětačtyřiceti minutách padly dvě branky a Jihlava se tak rozchází s Teplicemi nerozhodně.

Autor: Ondřej Pražák / onlajny.cz

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

můj tiket : Jihlava 10,Moenchengladbach 10, Sparta 2, Sosiedad 2

Reagovat
smazaný uživatel

až na tu Spartu pěkný

Reagovat
smazaný uživatel

Teplice překvapí 0:2

Reagovat
Tomtaf

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná 2 za super kurz Teplice prostě musí a dají to..Tip 0:2 (Litsingi,Mahmutovič)

Reagovat
smazaný uživatel

Statisika gólů k tomuto zápasu: http://www.ligista.cz/news/jihlava-teplice/

Náš tip na výsledek: 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
vanGomm

Teplice jsou jediní co ještě nevyhráli na cizím hřišti.Mohlo by se jim to tedy už konečně také povést.Tip 2.

Reagovat
smazaný uživatel

Tip 2...1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Jihlava vyhraje 2:1 :-)

Reagovat
smazaný uživatel

To dáme Jhlava do toho!!! tip 2:1

Reagovat
cerwi

zasloužená remízka. První poločas byl fakt o hovně, kdyby jsem si nedal pivo ani bych nevěděl že jsem na fotbalo. Druhý poločas byl již lepší a docela pěkný fotbal. S bodem jsem spokojený, myslím že záchranu už máme víceméně jistou, a to je to hlavní!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele