28. kolo
22.05.2013 18:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Vysočina Jihlava - 1. FC Slovácko 1:1

Jihlava se možná stane remízovým králem sezony. Po dnešním nerozhodném výsledku si připisuje již patnáctou remízu v probíhajícím ročníku.

Dnešní večer nabídlo mimo jiné souboj dvou sousedů v tabulce. A podle očekávání skončil zaslouženou remízou. Domácí se sice ujali díky Šimonkovi vedení, ale na něj již o pět minut později odpověděl hostující útočník Libor Došek. První poločas tak rozhodl celé utkání, protože v tom druhém již ani jeden z gólmanů překonán nebyl.

Jako první z větší šance prověřil domácího Blažka Milan Kerbr, ale jeho rána z hranice malého vápna mířila přímo doprostřed brány. Aktivitou ani jeden z týmů právě nehýřil, přesto se brankář Melichárek musel činit - do akce jej volal razantním pokusem Lukáš Masopust. Domácí tým se snažil určovat tempo hry a částečně se mu to také dařilo - střelu Lukáše Vaculíka zastavila až tyč brány Dušana Melichárka.

Vzápětí se ale domácí fanoušci přeci jen dočkali vedení - opět v tom měl kopačky Vaculík. Po jeho centru se k míči ve vápně dostal Arnold Šimonek, jehož hlavička znamenala úvodní branku utkání.

Radost Jihlavy ale trvala sotva pět minut. Z rohového kopu posadil Ladislav Volešák svůj centr přesně do skrumáže před Blažkem, který nestihl reagovat na přízemní střelu Libora Doška. Zkušený veterán tak vstřelil cenný vyrovnávací gól - 1:1.

Ve druhém poločase se Vaculík opět potkal s brankářem Melichárkem, tentokrát byl ale brankář hostí připraven a Vaculíkův samostatný nájezd zlikvidoval. Po hodině hry se domácí Jihlava dokonce dostala do dvoubrankového vedení, gól Marka Jungra ale kvůli ofsajdovému postavení správně nebyl uznán.

Po Doškově přiťuknutí se mohl ke střele odhodlat Ladislav Volešák, ale bývalý slávista mířil nad branku. To platilo i o další akci zkušeného ofenzivního hráče, ani napodruhé však Volešák brankáře Blažka nepřekonal. Utkání tak po devadesáti minutách skončil shodnou remízou, která oběma celku potvrzuje jejich postavení ve středu tabulky.

Autor: Ondřej Pražák / onlajny.cz

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Zapas o nicem...tip 1...1:0

Reagovat
vanGomm

Tip X.Při pohledu na tabulku se to i nabízí.V takové Itálii by na podobné utkání vypsali na remízu tak 1,40,nebo 1,50?

Reagovat
smazaný uživatel

..italska liga

Reagovat
smazaný uživatel

ne to je jeste brzy... i kdyz uz je to sance jen teoreticka tak 3 kola do konce hradec jeste muze mit 33 bodu, coz znamena ze jeste ani jeden tym nema tu zachranu definitivni, coz ovsem mozna uz po tomto kole nebude pravda...

Reagovat
smazaný uživatel

vanGomm>> mels recht

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomtaf

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

2:

Reagovat
smazaný uživatel

2:

Reagovat
PISTOLERO

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele