24. kolo
20.04.2013 16:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Slovan Liberec - Zbrojovka Brno 2:0

Liberec potvrdil dobrou formu a doma porazil Zbrojovku Brno 2:0. Defenzíva Slovanu opět neinkasovala a celý tým tak může živit nadejě na postup do pohárové Evropy. Hlavním strůjcem vítězství mistrovského Liberce byl Michael Rabušic.

Michael Rabušic měl také první šanci zápasu, ale ve 14. minutě to ještě gólově nedopadlo. Jeho hlavička z úhlu za záda Doležala neprošla. Jen o jedenáct minut později už byl Rabušic úspěšnější. Kušnír přesně odcentroval a Rabušic otevřel skóre utkání - 1:0 pro Slovan Liberec. Zbrojovka mohla odpovědět prostřednictvím Kroupy, ale Slovan zachránila branková konstrukce.

Aktuální český mistr hrál trpělivě a Zbrojovku do žádných větších šancí nepouštěl. Čtvrthodiny před koncem zápasu mohl definitivně rozhodnout Ndiaye, jenže v jasné pozici vůbec netrefil míč. Liberec se i tak dočkal. Osm minut před koncem zápasu našel Rabušice Sackey a útočník Liberec vsítil druhý gól. Slovan vyhrál zcela zaslouženě 2:0 a přibližuje se evropským pohárům.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
REPLIKATOR

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
Tomtaf

6:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Statisika gólů k tomuto zápasu: http://www.ligista.cz/news/liberec-brno/

Náš tip na výsledek: 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Tip 1...2:0

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
kardous

Delarge je zraněný,že ani nesřídal?

Reagovat
bart_ik

RAMBO!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele