19. kolo
09.03.2013 16:00 CET
3 : 1
(1:1)

Reportáž

Slovan Liberec - České Budějovice 3:1

Liberecký Slovan pokračuje v dobrých jarních výkonech, a i když dnes s Českými Budějovicemi prohrával, utkání dokázal otočit a připsat si tři body za vítězství 3:1.

Jak bylo v úvodu řečeno, pro Liberec se utkání nevyvíjelo příznivě. Po čtvrthodině hry zaváhal při střele Jakuba Hory brankář Kovář, míč směřující doprostřed branky nedokázal zachytit a České Budějovice vedly na severu Čech 1:0. O dalších patnáct minut později mohl zvýšit vedení Rýdel, jenže jeho rána šla těsně vedle tyče. Liberec srovnal krok minutu po zahozené Rýdelově šanci. Štajner krásně našel Kušníra, jenž z poměrně ostrého úhlu překonal brankáře Daňka - 1:1. Závěr prvního poločasu byl ve znamení hry Liberce. Domácí kontrolovali míč a hráli trpělivě.

Také ve druhém poločase byl lepší Liberec, i když dlouho nemohl najít skulinku v hostující obraně. Dvanáct minut před koncem utkání pak nakonec přeci strhl vedení na svojí stranu. Šuralův přízemní centr se dostal až k Rybalkovi, který osamocen dopravil míč do branky - 2:1.

Slovan byl na koni a ještě do konce zápasu jednou udeřil. Jiří Fleišman obešel hostující obranu a s trochou štěstí překonal Daňka. Třetí branka v síti Českých Budějovic znamenala definitivní rozhodnutí zápasu ve prospěch Liberce. Svěřenci trenéra Jaroslava Šilhavého tak na jaře ještě neprohráli a nadále stoupají tabulkou. Obhájci prvenství patří prozatímní sedmé místo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
REPLIKATOR

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Tip 1....2:0

Reagovat
vanGomm

Budějovice tu remízu uhráli v Ostravě,tak ted by měli prohrát.Tip 1 a Štajner by mohl dostat odznak.

Reagovat
smazaný uživatel

1-2

Reagovat
smazaný uživatel

Gólové preview tohoto zápasu http://www.ligista.cz/news/liberec-budejovice/

Náš tip 2:0

Reagovat
Tomtaf

5:0

Reagovat
freakmarena19

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Liberci jde o min... takze X

Reagovat
smazaný uživatel

do prdele proč nepostaví Malakyana ?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele