22. kolo
05.04.2013 20:15 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
Eden Aréna, Praha

Reportáž

(Ne)čekaný výsledek - Slavia s Duklou bez gólu

Duel pražské Slavie s Duklou skončil bez branek. O zajímavé momenty nebyla nouze, to nemohu říct. Ale to největší koření - branky - zápasu chyběly. Na to jsme ale v zápase těchto dvou týmů zvyklí. Díky bodu je Dukla pátá, Slavia o tři příčky za městským rivalem.

Ještě před začátkem si hráči připomněli zesnulého moderátora a herce Vladimíra Čecha, muže se 'sešívaným' srdcem. Po slavnostní minutě ticha již se začalo hrát. A do první šance se dostali hosté. Borek se proháčkoval až k vápnu Slavie, nahrál volnějšímu Pospěchovi, jeho rána ale mířila vedle.

Po úvodní zdvořilostní fázi plné nepřesností vzal otěže zápasu na své kopačky Tomáš Borek, který se první střelou neprosadil, díky nedbalosti obránců se mu ale naskytla druhá možnost a Borek trefil břevno Čontofalského brány! Povedeným centrem se na druhé straně prezentoval Jan Vošahlík, hlavička nabíhajícího kapitána Kisela ale skončila po bravurním zákroku v náručí brankáře Rady.

Slavia vkládá velké naděje mimo jiné do mladého záložníka Jaromíra Zmrhala. Ten se dostal do zakončení, jeho přízemní rána ale minula Radovu bránu. Konec první půle uzavřela spolupráce na trase Borek - Pospěch, hlavička druhého jmenovaného se ale snesla nad bránu.

Závěr poločasu možná nebyl úplně atraktivní - vše nám hráči vynahradili hned po návratu ze šaten. V náznaku šance se objevil Gedeon, ale Čontofalský byl na místě dřív a balon schoval. A Dukla byla při chuti. Jenže ani Pospěch a dorážející Tomáš Borek balon za záda brankáře Čontofalského neprocpali.

Velká šance přišla dvacet minut před koncem regulérní hrací doby. S nerozhodným stavem se odmítl smířit dříve zmiňovaný Jaromír Zmrhal, napřáhl ze třiceti metrů a jeho rána skončila na spojnici! Krásný fotbalový moment, leč neefektivní. Poslední šanci si oba celky schovaly na závěr utkání. Rozhodnout mohl Milan Nitrianský, ale nikým nestrážen neokázal míč usměrnit do kýženého prostoru a tak se body dělily. Dukla asi nebude s bodem úplně spokojená, dotahuje se na ni totiž Mladá Boleslav.

Autor: Ondřej Pražák / onlajny.cz

Komentáře (27)

Přidat komentář
M1ck0

0:0 ať nekazí bilanci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M1ck0

smutný no

Reagovat
Sw!fty

Reagovat
smazaný uživatel

ale clovek to proste netrkne aby to zkusil vsadit, 4x uz zasebou tohle to je neskutecna halda ...

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Ta vzajemna bilance je kuriozni...Dukla je nebezpecna a goly davat umi,tak samo jako Slavia..vidim to opet na remizu ale tentokrat s goly..tip X...2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Priste si ty rolleyes hod pod svuj comment mlicnaku ....bude se ti to tam vice hodit pod ten vysledek cos tipoval

Reagovat
Tomtaf

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Statistika gólů před tímto zápasem: http://www.ligista.cz/news/slavia-dukla/

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

fanusik sa nezaprie ...to bude tesne 1:0

Reagovat
vanGomm

Tip HX2

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle jestli nevyhrajem, tak rovnou zahrabat Radu na hřišti.

Reagovat
klokan.paul

3 Body zústanou v Edenu.

Reagovat
Sotuen

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravím vás :-),byl by někdo tak hodný ,a poslal by sem stránku na živý přenos po netu! :-),předem vám děkuji :-).

Reagovat
smazaný uživatel

zapomeň... sejdeme se jedině v Edenu!!!

Reagovat
smazaný uživatel

2:0!!! Škutka, Kisel... nazdááár... Slavia Praha!!!

Reagovat
smazaný uživatel

0:1 Pospěch

Reagovat
smazaný uživatel

Už mi fakt ruply nervy- Rada ven, Rada ven, Rada ven, Rada ven, Rada ven, Rada ven, Rada ven, Rada ven, Rada ven, Rada ven, Rada ven, Rada, ven, Rada ven, Rada ven, Rada ven, Rada ven, Rada ven, Rada ven, Rada ven, Rada ven, Rada ven, Rada ven , Rada ven, Rada ven, Rada ven, Rada ven, Rada ven, Rada ven, Rada ven, Rada ven, Rada ven,

Reagovat
smazaný uživatel

Všechny Slováky (s výjimkou Kisela) ze Slávie bych poslal hezky zpátky, celej druhej poločas nedali z levý strany jedinej kloudnej centr, a po příchodu Rudiho na pravou stranu (kde má cenu pouze pokud mu někdo přihraje) jsme hráli pouze zleva. Otázkou zůstává proč tým, kterej má dlouhodobě jeden z nejlepších dorostů, musí mít v základu 7 Slováků. O brankářovi psát nebudu, obrázek vystačí za tisíc slov.

Reagovat
smazaný uživatel

Výsledná remíza bohužel kopíruje poslední vzájemná utkání. No to mě teda nepotěšilo. Slavia zklamala, za bod je určitě více vděčná Dukla.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole tohle už je děs, hnus velebnosti. Jak můžeme s tak relativně kvalitním kádrem hrát tak hnusně a ještě mít nevýsledky. Vůbec nechápu proč k nám ten Rada lez, a proč sme za něj ještě dávali odstupný, to je kor demence.

Reagovat
norro6

Škutková strelecká impotencia dokazuje impotenciu slovenskej ligy, ktorej momentálni strelci sa veľmi "úspešne" presadzujú v zahraničí

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele