15. kolo
18.11.2012 18:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Sigma Olomouc - Baumit Jablonec 0:1

David Lafata opět úřadoval, dnes jeho gól porazil celek Olomouce. Hanáci jsou čtvrtí, vítězný Jablonec je o tři body třetí.

Atraktivní zápas týmů z nejvyšších příček rozhodla jediná branka, šťastným střelcem je David Lafata. Ten si již ve čtrnácté minutě ve vápně počkal na přihrávku aktivního Tomáše Čížka a tváří v tvář gólmanovi Zlámalovi se nemýlil - 1:0 pro hosty.

Spolupráce mladíků Pospíšila s Navrátilem skončila neúspěšně, první jmenovaný napálil míč mimo Valešovu bránu. Poslední slovo první půle si do závěrečných okamžiků nechal veterán Karel Piták, který obehrál několik protihráčů a přesně vypálil. Míč ale skončil několik centimetrů nad Zlámalovou bránou.

Podobně již v druhém poločase střílel Michal Ordoš, který se také spíše zastřeloval. Domácí Michal Vepřek svého kolegu napodobil stejně neúspěšně, gólman Valeš byl pozorný a ránu vyrazil.

Tomáš Čížek poslal míč jen do dobře postavené hradby domácí obrany, z otočky se o zakončení snažil Tomáš Jablonský. Ani jedna ze střel ale branku nezasáhla. Po nijak záživné druhé polovině ale gól už nepadl. Nic na tom nezměnila ani snaha Michala Ordoše, který nezamířil po Pospíšilově nahrávce právě nejpřesněji.

Sigma Olomouc před zraky vlastních diváků prohrává a dívá se na záda právě svému dnešnímu soupeři. David Lafata zaznamenal již jedenáctou branku.

Autor: Ondřej Pražák / onlajny.cz

Komentáře (13)

Přidat komentář
PavlíčeQ

0:1

Potom co jsem celou dobu četl, že Olomouc hraje nejlepší fotbal hned po Plzni tak jsem se včera velice pobavil. Olomouc nepředvedla v Plzni ani zlomek toho co tam předvedl Jablonec proto mi nezbývá dát jiný tip než 2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sw!fty

Reagovat
ryzskej

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:2 ale moc tomu nevěřim :(((

Jbc tam udělá max plichtu :(

Reagovat
Veselac

šlagr kola...X...1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
Tomtaf

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Přestřelka bude. 2:4 (Ordoš, Hubník - Lafata2, Zoubele, Beneš)

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
vanGomm

Jablonec je už je venku na prohru a v Olomouci by tam na ni mohl spadnout.Tip 1.

Reagovat
smazaný uživatel

4:1 Kotal pojede s výprasem

Reagovat
Houfi

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele