10. kolo
07.10.2012 17:00 CET
3 : 1
(1:1)

Reportáž

FK Teplice - Vysočina Jihlava 3:1

Teplice se pod novým trenérem zvedly a doma porazily Jihlavu přesvědčivě 3:1. O poločase byl sice ukazatel skóre ještě nerozhodný, ale příspěvky nových posil Jarolíma s Podaným z druhé půle zajistily severočechům důležité tři body.

Domácí měli bleskový nástup do utkání, když už po deseti minutách vedli - Podaný na levém křídle vybojoval a míč a předložil jej Vůchovi, proti jehož dělovce neměl Blažek nárok. Jihlava se k reakci zmohla až o 25 minut později, ale fanoušci na Stínadlech si mohli hodně oddychnout, když Kolouškovi chybělo do nebezpečné hlavičky několik centimetrů. Aktivita se však Vysočině vyplatila a tři minuty před pauzou zmrazil teplický stadion kanonýr Tecl; domácí obrana měla totiž tolik práce s odvracením nepříjemných střel, že úplně zapomněla na volného střelce, který propasíroval míč za Grigarova záda.

Po přestávce se tepličtí trochu vzpamatovali a Blažek musel hned dvakrát skvěle zasahovat proti Matulovi, jehož nejprve do šance vyslal přímým kopem Jarolím, a posléze se k zakončení dostal po rohovém kopu. Už po hodině hry však domácí opět vedli - Marek Jarolím se totiž postavil k dalšímu přímému kopu a nádhernou ránou k tyči nedal Blažkovi sebemenší šanci.

Tato branka nabila Teplice energií a defenziva Jihlavy se začínala hroutit. Vůchovi v jasné šanci odkopával míč z nohy Josl, Matula zase po dalším Jarolímově vybídnutí opět těsně přestřelil. Aidin Mahmutović v 84. minutě dokonce nastřelil tyč. Definitivní klid na kopačky týmu nového trenéra Ščasného tak musel přinést až Podaný, dvě minuty po vypršení základní hrací doby - sparťanský mladík přesně zakončil učebnicový brejk vedený rychlíkem Ljevakovićem.

Autor: Dominik Zezula / onlajny.com

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:4

Reagovat
smazaný uživatel

0:2(2x tecl)

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:3

Reagovat
smazaný uživatel

3:1 ( Mahmutovič, Vachoušek, Kerič - Tecl)

Reagovat
smazaný uživatel

za skóre a Tecla.

Reagovat
Sw!fty

Reagovat
vanGomm

Změna trenera občas pomůže.Tipnu tedy za 1.

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
Tomtaf

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Výměna trenéra Přerosta, se kterým jsem měl tu čest se potkat v Teplicích, když jsem tam jel kontrolovat mašiny, bude pro tým FK Teplice studenou sprchou. Odvolání trenéra Přerosta je stejně hloupou chybou, jako odvolání trenéra Psotky z Olomouce. Teplická klub se nadále bude topit ve své zlobě a přičteme li k tomu formu Jihlavských mazáku, myslím, že to dopadne následovně: 1:2

Reagovat
Agnar

Včera se asi hodně bumbalo žejo?

Reagovat
smazaný uživatel

normálně nikomu nevyčítám tipy, a vlastně ani tohle nemá být rýpaní - ale lepší věc, než vykopat toho 'trenéra', nás mohla potkat jen těžko. doufám, že to je ale jen první krok místní čistky a začneme hrát zase aspoň trochu slušně vypadající fotbal.

Reagovat
twl

Teplice dnes za tři body...Mamut a kerič dají goala možná dá goal i jarolím ze standartky.....Dneska je to pro teplické hráče nejduležitější zápas...Chtějí se ukázat pod trenérem jako je ščastný,který pohrozil..Kdo se nebude snažit Nebude v základní sestavě..pohrozil i zkušením hráčům....že se nebojí je posadit na lávku.......Dneska uvidíme nové teplice....

Reagovat
smazaný uživatel

Neprohra Teplic

Reagovat
smazaný uživatel

minimálně pro psychiku, veledůležité 3 body.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele