17. kolo
22.02.2013 18:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

FK Teplice - Dukla Praha 1:1

Úvodní zápasy jarní části Gambrinus ligy vítěze nepoznaly. Teplice totiž doma remizovaly s pražskou Duklou 1:1 a ve druhém utkání zase Jihlava hrála bez branek s Hradcem Králové. Zápas na Stínadlech nabídl spousty brankových příležitostí, ale ujaly se jen dvě. Za hosty otevřel skóre Kalouda, za domácí srovnával Jarolím.

Aktivněji vstoupili do utkání Pražané, kteří si hned v úvodu vypracovali několik dobrých příležitostí. V desáté minutě se neujala střela Bergra, kterému scházela větší přesnost, o několik minut později zase zahrozil Kalouda a dobrý zákrok si připsal Grigar. Na druhé straně se připomněl Vondrášek, jenže netrefil prostor mezi třemi tyčemi. Ve 31. minutě byl blízko vedoucí branky Mahmutovič a brankář Dukly podržel svůj celek.

Diváci na Stínadlech se dočkali první branky ve 36. minutě a postarali se o ní borci Dukly, jmenovitě Luboš Kalouda. Hosté dostali po faulu Grigara výhodu standardní situace a Luboš Kalouda se trefil přesně - 1:0 pro Duklu. Zanedlouho mohl přidat druhý gól Berger, Grigar zásahem odčinil předchozí provinění. Útočné představení prvního poločasu nekončilo, teplický Jindráček nastřelil břevno! Diváci na Stínadlech tak viděli parádní fotbal, na který ale druhý poločas nenavázal.

Teplice nastupovaly do druhého poločasu s jasným cílem - vyrovnat. A to se podařilo hned z kraje druhého dějství. Marek Jarolím předvedl krásný trestný kop a srovnal na 1:1. To bylo ale z utkání vše. Následně si oba celky hlídaly, aby náhodou neinkasovaly a víceméně se spokojily s konečnou remízou 1:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

3-0 (Mahmutovič, Litsingi, Kerič)

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
Tomtaf

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
Greny

2:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele